Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

#SurvivorGR Τώρα εξηγείται γιατί δεν το έκαναν ατομικό- Η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και 68,8%

Αγγελόπουλος - Survivor: Τώρα εξηγείται γιατί δεν το έκαναν ατομικό


Στο επεισόδιο της Τετάρτης  παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη καθώς οι Διάσημοι έχασαν το αγώνισμα της ασυλίας.


Σε one man show εξελίσσεται το ριάλιτι επιβίωσης ,,,,
μετά από αυτήν την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού οι δύο ομάδες παραμένουν κανονικά με τη διαφορά ότι ο Ντάνος θα μάχεται εναντίον όλων!


Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Ντάνος θα παίζει απέναντι σε όλα τα αγόρια των «Μαχητών», αφού είναι ο μόνος στη δική του ομάδα.


Το επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ κατέγραψε στο νεανικό κοινό 15-44 κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,8%.

Λύθηκε ο γρίφος γιατί η παραγωγή του Survivor δεν κάνει το παιχνίδι ατομικό. Ο άθλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει σκοπό...


Και εκεί που όλοι οι φανς του Survivor και του Γιώργου Αγγελόπουλου αναρωτιούνται γιατί ο Ντάνος θα χρειαστεί να παίζει και με τους πέντε Μαχητές, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση στο τούρκικο, το έχουν κάνει ατομικό, ήρθε η απάντηση. Δείτε την εξήγηση που δίνει η εκπομπή La Biri La Biri, με την Χριστίνα Λαμπίρη.

Θυμίζουμε ότι στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης, είχε ανακοινώσει τι θα γίνει από δω και πέρα στα αγωνίσματα του Survivor. Οι παίκτες θα εξακολουθούν να αγωνίζονται σαν δύο διαφορετικές ομάδες. Έτσι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των Μαχητών, ενώ η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας. Σε εκείνο το σημείο, αν στον αγώνα κερδίσουν οι Διάσημοι θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο. Εάν κερδίσουν οι Μαχητές, που σημαίνει ότι θ’ αποχωρήσει ένας ακόμη Διάσημος από το Survivor, τότε το παιχνίδι θα μετατραπεί ατομικό.Η πηγή των spoilers που έχει ανακαλύψει η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε τον λόγο: "Στο αντίστοιχο τουρκικό, όταν έμειναν παίκτες με δύο και στις δύο ομάδες υπήρχαν και άντρας και γυναίκα, έγινε ατομικό. Είναι στην ευχέρεια της τουρκικής παραγωγής εάν θα το κάνουν ατομικό ή όχι. Θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να μην το κάνουν ατομικό γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αλληλοεξόντωσης των μεγάλων παικτών. Δηλαδή των δυνατών αθλητικά παικτών, μεταξύ τους".

Και συνέχισε: "Τι εννοώ; Με το που θα γίνει ατομικό το παιχνίδι, οι παίκτες ψηφίζουν με βασικό κριτήριο, το ποιος είναι ο βασικός μου αντίπαλος για την τελική τετράδα. Άρα ψηφίζω δυνατό παίκτη ως υποψήφιο. Αυτό σε συνδυασμό ότι τις ασυλίες είναι πολύ πιθανό να μην τις πάρουν οι δυνατοί παίκτες. Έχουμε άλλες 3 αποχωρήσεις μέχρι την τετράδα. Αν από τώρα ξεκινούσε το ατομικό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ίσως και πάνω από ένας παίκτης που είναι στην πρώτη τετράδα θα ήταν εκτός ημιτελικών".

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι αν οι δυνατοί παίκτες του Survivor αλληλοψηφίζονταν για να εξολοθρεύσουν ο ένας τον άλλον, θα έμεναν στο παιχνίδι λιγότεροι δυνατοί και περισσότεροι αδύναμοι παίκτες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου