Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

#SurvivorGR: Ο καυγάς Σπαλιάρα - Μισθοφόρου. Πού είναι οι παίκτες του ημιτελικού; Τρέιλερ




Oι τέσσερις του ημιτελικού και οι δύο που θα αποχωρήσουν θα φιλοξενηθούν ....για μία εβδομάδα στη βίλα του Τούρκου παραγωγού στα Αλάτσατα, απέναντι από τη Χίο.

Οι παίκτες που πέρασαν στην τελική τετράδα θα μείνουν λίγο παραπάνω στην έπαυλη του τούρκου παραγωγού Acun Ilicali. Όταν θα προβληθούν τα επεισόδια με τις επόμενες αποχωρήσεις, οι δύο παίκτες που δεν πέρασαν στον ημιτελικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι τέσσερις θα γυρίσουν στη χώρα μας μία μέρα πριν τον ημιτελικό, ώστε να μείνουν μακριά από κάμερες και μικρόφωνα.

Θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τον μισθοφόρο και τον Σπαλιάρα να αρπάζονται για τα μάτια του Αγγελόπουλου. Τι συνέβη;

Ο Σπαλιάρας επιδεικτικά την ώρα που αγωνιζόταν ο Αγγελόπουλος με τον μισθοφόρο καθόταν στα όρια της πίστας και έδινε οδηγίες στον Ντάνο για το πως θα κερδίσει τον μισθοφόρο. Αυτό έκανε τον μισθοφόρο να εκραγεί και να τον ειρωνευτεί λέγοντας του: «Πήγαινε εσύ αν είναι πιο κοντά να δώσεις καλύτερες οδηγίες στον Αγγελόπουλο για να με κερδίσει…»

Με τον Μάριο - Πρίαμο Ιωαννίδη να περιμένει πλέον την επιστροφή του στην Ελλάδα, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του για τη συνεχεία του παιχνιδιού, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες θα αγωνιστούν με έπαθλο ένα ταξίδι στην Κούβα, καθώς και την αυτόματη συμμετοχή τους στον ημιτελικό.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του Survivor, όπως προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου