Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017

Σαν αδελφές! Η Εβελίνα Παπούλια με την 18χρονη κόρη της στη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο




ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ

Πριν από λίγες ημέρες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Εβελίνα Παπούλια δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το τατουάζ...που έκανε με την κόρη της, Αφροδίτη- Μαρία Λιάντου.

Δείτε εδώ το τατουάζ της Εβελίνας Παπούλια και της κόρης της

H Aφροδίτη- Μαρία Λιάντου είναι 18 ετών και κάνει τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα βαδίζοντας στα χνάρια των γονιών της. Μπαμπάς της, ο επίσης ηθοποιός Γιώργος Λιάντος.

Η Αφροδίτη-Μαρία Λιάντου απαθανατίστηκε με την Εβελίνα Παπούλια στο Ηρώδειο. Εκεί βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των Foo Fighters.

Η Eβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της για την κόρη της: «Την έχω μεγαλώσει με το να θέλει να περνάει καλά. Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Βέβαια θα το παλέψει, γιατί γενικώς δεν είμαστε μια οικογένεια που καταθέτει τα όπλα. Τη στιγμή που αρχίζεις και φθείρεσαι οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, όσο ερωτευμένη κι αν νιώθεις, όσο κι αν αγαπάς τον άλλο πρέπει να σεβαστεί κι ο άλλος τις δικές σου ανάγκες. Εκεί τοποθετούμαι. Από εκεί και πέρα είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές. (...) Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πως θα επιβιώσει μόνη της».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου