Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Σε κωματώδη κατάσταση λόγω «αερίου γέλιου» 18χρονη στην Κρήτη





Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μια 18χρονη βρετανίδα.

Η νεαρή τουρίστρια μεταφέρθηκε την Τρίτη αρχικά στο ιατρικό κέντρο των Μαλίων ...και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση.

Η κοπέλα είχε περάσει την τελευταία νύχτα των διακοπών της στην Κρήτη διασκεδάζοντας σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής.


Οι πρώτες πληροφορίες από την παρέα της 18χρονης αναφέρουν πως η κοπέλα βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού εισέπνευσε αέριο γέλιου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Βενιζελείου κ. Τασόπουλου στο Flashnews.gr, η κοπέλα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το πως βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση καθώς είναι πιθανό αλλά όχι σίγουρο να εισέπνευσε αέριο γέλιου.

«Δεν γνωρίζουμε ακομα τα αίτια που η 18χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο», δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Μαστοράκης στο Flashnews.gr. «Τα αέρια για τα οποία γίνεται λόγος», ανέφερε ο δήμαρχος, «δεν είναι παράνομα, τα χρησιμοποιούν στα μπαρ για την παρασκευή σαντιγύ. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει κάποια αρμόδια υπηρεσία που να ελέγχει την περαιτέρω χρήση των εν λόγω αερίων».

Όσο η κοπέλα δίνει μάχη στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, τα μέλη της παρέας της κλήθηκαν να καταθέσουν και να δώσουν πληροφορίες για το πως πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στο νησί.

Η αστυνομία ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου