Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Τι έδειξε η νεκροψία για τον 39χρονο αστυνομικό, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στον Υμηττό





Οι ιατροδικαστές εντόπισαν ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου
Η προχωρημένη σήψη που διαπιστώθηκε, συνάδει χρονικά.... με την ημέρα εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού

Φως στην υπόθεση του 39χρονου αστυνομικού, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε στον Υμηττό πριν από λίγες ημέρες, ρίχνει η νεκροτομή.



Συγκεκριμένα, οι ιατροδικαστές Αθηνών Νίκος Ντιλέρνια και Χριστίνα Τσάκωνα, εντόπισαν ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου, το οποίο επέφερε το θάνατο. Αυτό το εύρημα δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω.


Η προχωρημένη σήψη που διαπιστώθηκε, συνάδει χρονικά με την ημέρα εξαφάνισης του 38χρονου αστυνομικού. Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα από το δείγμα DNA που ελήφθη από την μητέρα του, ώστε και τυπικά να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι συγγενείς του άτυχου αστυνομικού ερευνούν όλες τις εκδοχές ακόμα και αυτή της δολοφονίας.

Ποιος ήταν ο άτυχος αστυνομικός

Ο Αντώνης Δημοτάκης υπηρετούσε 15 χρόνια στην ΥΜΕΤ. Μια ημέρα μετά από εκείνη που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, θα εμφανιζόταν στην Άμεση Δράση.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του εκτίμησε πως κάτι κακό του είχε συμβεί, καθώς όπως έλεγαν, «δεν ήταν από τους τύπους που χάνονταν, ήταν τυπικός επαγγελματίας και άνθρωπος».

Το χρονικό

Περίπου μισή ώρα μετά τις δυο το μεσημέρι περιπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό μέρος στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι.



Ενημέρωσαν αμέσως κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστήςκαι κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Αρχικά ο εκτιμήσεις είναι δύσκολο να δοθούν λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού, ωστόσο θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι του και πήρε μαζί του μόνο το όπλο του.

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου