Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Γνωστή δημοσιογράφος χαρίζει τα φάρμακα της εξωσωματικής-Έμαθε ότι είναι έγκυος 3 μέρες πριν





Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποφάσισε μέσα από τα social media να διηγηθεί μία πολύ προσωπική ιστορία! Όπως αποκάλυψε με τον άντρα της προσπάθησαν πολύ να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην κόρη τους… Κι επειδή διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα, αποφάσισαν να μπουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.

Αγόρασε λοιπόν τα φάρμακα και ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την αγωγή. Μέχρι που ανακάλυψε ότι είναι έγκυος… Και τώρα αποφάσισε να χαρίσει αυτά τα φάρμακα σε κάποιο ζευγάρι που δεν έχει τη δυνατότητα να τα αγοράσει!

Όπως έγραψε στον λογαριασμό της στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Σήμερα είναι η επέτειος του γάμου μας με το αγόρι μου. 8 χρόνια γάμου. 8 χρόνια γεμάτα και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία. Όλα ξεκίνησαν από αυτά τα κουτιά. Πολλές από εσάς ξέρετε τι είναι. Άλλες πάλι δεν τα χρειαστήκατε ποτέ. Η κόρη μας, Βασιλική, ήρθε στην ζωή μας πριν περίπου από 6μιση χρονιά φυσιολογικά, χωρίς καμία προσπάθεια.Μετά από χρόνια, αποφασίσαμε ότι θέλουμε ένα δεύτερο παιδάκι γιατί είχαμε να δώσουμε αγάπη και γιατί η ζωή περνάει πιο όμορφα όταν έχεις έναν αδερφό η μια αδερφή. Εκεί, λοιπόν, κατάλαβα ότι εγώ έχω ένα πρόβλημα και δεν θα μπορούσα να κάνω εύκολα ένα δεύτερο παιδάκι. Ο χρόνος δεν με έπαιρνε όποτε αποφασίσαμε να μπούμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και το είπα παντού. Δεν είναι κάτι κολλητικό, δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβεται…Μην ντρέπεστε να πείτε την αλήθεια…Έτσι λοιπόν είπαμε καταρχήν την αλήθεια στην Βασιλική. Της είπαμε, όμως, ότι δεν θα το βάλουμε κάτω και ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε…Κάναμε ότι χρειάστηκε. Πήρα τα φάρμακα για να κάνουμε την προσπάθειά μας και ενώ τα αγοράσαμε μετά από 3 μέρες ανακάλυψα ότι ο Θεός μας έστειλε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε: ένα μωράκι… Σκεφτήκαμε να επιστρέψουμε τα φάρμακα και να πάρουμε πίσω τα χρήματα αλλά μετά αποφασίσαμε με τον Πέτρο να χαρίσουμε αυτά τα φάρμακα σε μια γυναίκα που τα έχει απόλυτη ανάγκη γιατί για να τα πήραμε για κάποιο λόγο ήρθαν στα χέρια μας.

Έτσι, αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μας για να βρω αυτήν την γυναίκα που θα της δώσω τα φάρμακα άλλα και για να βοηθήσω αρκετές γυναίκες μέσα από την δική μου ιστορία.

Περίπου 3 χρόνια παλέψαμε, δεν το βάλαμε κάτω είπαμε την αλήθεια στο παιδί μας και στους φίλους μας. Μην ντρέπεστε να μιλήσετε: η υπογονιμότητα δεν κολλάει και δεν είναι ντροπή…τρία ευχαριστώ στον άντρα της ζωής που ήταν δίπλα μου στα δύσκολα και δεν έχασε ποτέ την πίστη του, που με άντεξε στα πολύ δύσκολα, στις αγωνίες στα νεύρα και στα κλάματα…

Στις 38 μέρες που έμεινα στο κρεβάτι, σε εξετάσεις πολύ δύσκολες. Στην κόρη μου Βασιλική που της είπαμε όλη την αλήθεια και μου έλεγε πάντα «Μαμά εμείς είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε», αλλά πάνω από όλα στην καλύτερη γιατρό του κόσμου, Παναγιώτα Βαρνάβα, για την υπομονή, την αντοχή, την αγάπη, τη στήριξη, το κράτημα του χεριού μου σε πολλές δύσκολες εξετάσεις. Αν δεν την είχαμε αυτή την γιατρό μπορεί να μην τα καταφέρναμε…

Αναμένω inbox κορίτσια που θέλουν να κάνουν εξωσωματική και δεν μπορούν να την κάνουν γιατί δεν έχουν τα χρήματα… Σας ευχαριστώ και ελπίζω να βρούμε αυτό το μοναδικό ζευγάρι!», έγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Σήμερα είναι η επετειος του γάμου μας με το αγόρι μου 8 χρόνια γάμου 8 χρόνια γεμάτα και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορια...Όλα ξεκίνησαν απο αυτά τα κουτιά πολλές απο εσας ξέρετε τι ειναι άλλες πάλι δεν τα χρειαστήκατε ποτε...Η κόρη μας Βασιλική ήρθε στην ζωή μας πριν περίπου απο 6μιση χρονια φυσιολογικά χωρις καμία προσπάθεια...μετά απο χρονια αποφασίσαμε οτι θελουμε ένα δεύτερο παιδάκι γιατί είχαμε να δώσουμε αγαπη και γιατί η ζωή περνάει πιο όμορφα όταν έχεις έναν αδερφό η μια αδερφή εκει λοιπόν καταλαβα οτι εγω εχω ένα πρόβλημα και δεν θα μπορούσα να κανω εύκολα ένα δεύτερο παιδάκι ο χρόνος δεν με έπαιρνε όποτε αποφασίσαμε να μπούμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και το είπα παντού δεν ειναι κατι κολλητικό δεν ειναι κατι που πρέπει να κρύβετε...Μην ντρέπεστε να πείτε την αλήθεια...Έτσι λοιπόν είπαμε καταρχήν την αλήθεια στην Βασιλική της είπαμε όμως οτι δεν θα το βάλουμε κάτω και οτι θα κάνουμε οτι μπορούμε για να τα καταφέρουμε...Κάναμε ότι χρειάστηκε πήρα τα φάρμακα για να κανουμε την προσπάθεια μας και ενώ τα αγοράσαμε μετά απο 3 μερες ανακάλυψα οτι ο θεός μας εςτειλε αυτο που τόσο πολύ θέλαμε ένα μωράκι... Σκέφτηκα να επιστρέψω τα φάρμακα και να παρω πίσω τα χρήματα αλλα μετά απόφασισαμε με τον Πέτρο να χαρίσουμε αυτα τα φάρμακα σε μια γυναίκα που τα εχει απόλυτη ανάγκη γιατί για να τα πήραμε για καποιο λόγο ήρθαν στα χέρια μας...Έτσι αποφάσισα να σας γράψω την ιστορία μας για να βρω αυτήν την γυναίκα που θα της δώσω τα φάρμακα αλλα και για να Βοηθήσω αρκετές γυναίκες μεσα απο την δίκη μου ιστορία περίπου 3 χρονια παλέψαμε δεν το βάλαμε κάτω είπαμε την αλήθεια στο παιδι μας και στους φίλους μας μην ντρέπεστε να μιλήσετε η υπογονιμότητα δεν κολλάει και δεν ειναι ντροπή...τρία ευχαριςτω στον άντρα της ζωής που ήταν διπλα μου στα δύσκολα και δεν έχασε ποτε την πίστη του που με άντεξε στα πολυ δύσκολα στις αγωνιες στα νεύρα και στα κλάματα...στις 38 μερες που έμεινα στο κρεβατι σε εξετασεις πολυ δύσκολες στην κόρη μου Βασιλική που της είπαμε ολη την αλήθεια και μου έλεγε παντα μαμά εμείς είμαστε δυνατοι και θα τα καταφέρουμε αλλα πάνω απο όλα στην καλυτερη γιατρό του κόσμου Panayiota Varnava για την υπομονή την αντοχή την αγαπη τη στήριξη

A post shared by Ελενα Πολυκαρπου (@epolykarpou) on Jul 19, 2017 at 1:02pm PDT

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου