Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017

Μεσολόγγι: 50χρονος έδειρε υπάλληλο της ΔΕΗ επειδή τον... αγνοούσε!




Απίστευτο περιστατικό

Όχι μόνο δεν βρήκε λύση στο πρόβλημά του ο πολίτης, αλλά πρόσθεσε ένα ακόμα στην πλάτη του, νομικής φύσεως. Αντί να λύσει το πρόβλημα που είχε με την Δ.Ε.Η., δημιούργησε... και άλλα στον εαυτό του και μάλιστα πιο σοβαρά, ένας 50χρονος Έλληνας ο οποίος ξυλοκόπησε τον υπάλληλο στο Μεσολόγγι με το πρόσχημα ότι δεν του… έδινε σημασία!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα στα γραφεία της τοπικής Δ.Ε.Η., όταν ο 50χρονος πήγε να κάνει διακανονισμό για τις οφειλές του. Όμως, ξαφνικά, άρχισε να χτυπάει τον άτυχο υπάλληλο υποστηρίζοντας ότι τον αγνοούσε, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων συναλλασσόμενων που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι την πρωτοφανή σκηνή!

Κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία και στα γραφεία έφτασαν άνδρες του τοπικού τμήματος, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στο «νταή» πελάτη καθώς ο υπάλληλος υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ο οποίος του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου