Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Aπίστευτο: Ξύπνησε και είδε μια... αρκούδα να δαγκώνει το κεφάλι του (Photos)




Τύχη βουνό είχε ένας νεαρός όταν γλύτωσε κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια.Μόνο που στην περίπτωση του 19χρονου Ντύλαν, αυτός που τον δάγκωσε ήταν μια…
αρκούδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντύλαν δούλευε σε μια κατασκήνωση στο Κολοράντο των ΗΠΑ διδάσκοντας τεχνικές επιβίωσης στη φύση σε έφηβους.

Την Κυριακή τα ξημερώματα όσο κοιμόταν στο sleepy bag του, άκουσε έναν ήχο ροκανίσματος, άνοιξε τα μάτια του, και έκπληκτος διαπίστωσε πως μια αρκούδα είχε χώσει τα δόντια της στο κρανίο του και προσπαθούσε να τον βγάλει από το sleepy bag

Ο 19χρονος πάλεψε με το ζώο για να τον αφήσει και τελικά κατάφερε να το πετύχει στα μάτια ώστε να τον αφήσει.



Όπως δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ευτυχώς κάποιοι συνάδελφοί του ξύπνησαν εγκαίρως και τον βοήθησαν να γλυτώσει από την αρκούδα η οποία είναι δαγκώσει το κεφάλι του.

«Φαντάζομαι πως ο ήχος ροκανίσματος που άκουσα ήταν τα δόντια της αρκούδας που έγδερναν το κεφάλι μου όσο εκείνη το δάγκωνε», δήλωσε στο δίκτυο KCNC.





«Αισθάνομαι πολύ τυχερός. Αν κοιμόμουν από κάποια άλλη πλευρά, η αρκούδα ίσως να είχε δαγκώσει το πρόσωπό μου ή τον λαιμό μου».

Πλέον, οι υπεύθυνοι του πάρκου αναζητούν το είδος της αμερικανικής μαυρης αρκούδας είναι αρκετά σπάνιο να επιτίθει σε άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου