Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η AIRBNB



Καθυστέρησε να κάνει check out σε σπίτι της Airbnb και ο ιδιοκτήτης την πέταξε από τις σκάλες [βίντεο]


Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δείχνει ιδιοκτήτη διαμερίσματος στο Άμστερνταμ, το οποίο ενοικίαζε μέσω Airbnb, να πετά από τις σκάλες ....
μια έγχρωμη γυναίκα.

Το βίντεο ανήρτησε στο Ιnstagram η Zanele Muholi, φωτογράφος από την Ν. Αφρική και το έχουν δει ήδη πάνω από 20.000 άτομα. Σύμφωνα με την φωτογράφο όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια με την Siba Nkumbi – επίσης από την Ν. Αφρική, άργησαν να κάνουν check out από το δωμάτιο του Ολλανδού.

Η ίδια υποστηρίζει ότι επρόκειτο για καθυστέρηση «λίγων λεπτών» αν και ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι καθυστέρησαν δύο ώρες. Οπως και να έχει, ο άνδρας που είχε το διαμέρισμα έξαλλος, ακούγεται στο εν λόγω επίμαχο βίντεο να φωνάζει «έξω, έξω» και να πετά τις βαλίτσες και τα ρούχα της παρέας της Zanele έξω από το διαμέρισμα.

Η Ζανελ και η άτυχη φίλη της του φωνάζουν να μην αγγίζει τα πράγματά τους και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος σπρώχνει μία από τις γυναίκες που πέφτει από τις σκάλες. «Γαμ@το» αναφωνεί ο άνδρας βλέποντας την νεαρή κοπέλα να μετρά τα σκαλοπάτια και να χτυπά με το κεφάλι και το πρόσωπο στον τοίχο, καταλήγοντας στο δάπεδο, όπου παραμένει ακίνητη.

«Η φίλη μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Έχει εσωτερικά τραύματα και μελανιές. Είμαι τόσο θυμωμένη που δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ. Αυτό είναι ρατσισμός και δεν δικαιολογείται... είναι βία εναντία σε μαύρους, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο», σχολίασε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Instagram.

Airbnb: Αποτρόπαιη συμπεριφορά, θα κινηθούμε νομικά

Από την πλευρά του, ο David King, διευθυντής της Airbnb, υποστήριξε ότι η εταιρεία επιχειρεί να εντοπίσει τους συγκεκριμένους πελάτες και πρόσθεσε: «Τέτοια αποτρόπαια συμπεριφορά είναι αντίθετη με όλα όσα πρεσβεύει η Airbnb. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ακόμη και να αποκλείσουμε άτομα για μια ζωή από την πλατφόρμα μας, ενώ θα κινηθούμε επίσης νομικά. Κανείς ποτέ δεν θα έπρεπε να τυγχάνει τέτοιας συμπεριφοράς και αυτό δεν θα το ανεχθούμε». Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τα τραύματα της γυναίκας δεν ήταν σοβαρά, ενώ ο οξύθυμος ιδιοκτήτης, συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: Καθυστέρησε να κάνει check out σε σπίτι της Airbnb και ο ιδιοκτήτης την πέταξε από τις σκάλες [βίντεο] | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου