Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Το ξέρει η Μέγκαν; Ο πρίγκιπας Χάρι στο πλευρό εντυπωσιακής ξανθιάς!





Ξανά... άτακτος

Ποια είναι η μυστηριώδης κοπέλα στο πλευρό του... άτακτου πρίγκιπα Χάρι; Τι συνέβη με την αγαπημένη του, Μέγκαν Μάρκλ; Δεν θα της κάνει πρόταση γάμου; Χώρισαν;
Ο «Δον Ζουάν» των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ξαναχτυπά, επιστρέφοντας στις παλιές του συνήθειες... δηλαδή στις ξανθιές αιθέριες υπάρξεις, όπως σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.
Ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθη σε φεστιβάλ μουσικής του Λονδίνου ντυμένος casual. Φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ, ένα μπλε t-shirt και καθόταν σε απόσταση αναπνοής από μια ξανθιά κοπέλα. «Το ξέρει αυτό η Μέγκαν;» διερωτώνται τα βρετανικά ΜΜΕ, που θέλουν εναγωνίως να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για την άγνωστη ξανθιά, που βρέθηκε στο πλευρό του... πρώην άτακτου πρίγκιπα.

Ο φακός απαθανάτισε τον πρίγκιπα Χάρι να αγνοεί παντελώς το πλήθος γύρω του και να κοιτάζει στα μάτια την ξανθιά κοπέλα. Το ζευγάρι καθόταν σε θέσεις VIP στο μουσικό φεστιβάλ "British Summer Time" στο Χάιντ Παρκ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για την Αμερικανίδα παραγωγό Αλεξάντρια Τζάκσον, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ερωτευμένη μ' έναν Αμερικανό επιχειρηματία. Το στιγμιότυπο πάντως δείχνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Τζάκσον βρέθηκαν πολύ κοντά...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου