Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

«Μυστικός Δείπνος» του Μακρόν με Νικολά Σαρκοζί...




... και Κάρλα Μπρούνι.
Το αποκάλυψε η "Le Figaro"...

Αν και επρόκειτο για ένα «ιδιωτικό δείπνο», που ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν επιθυμούσε να διαρρεύσει, η αποκάλυψη της εφημερίδας Le Figaro ότι...
ο νέος πρόεδρος προσκάλεσε τον Νικολά Σαρκοζί και την σύζυγό του στο Ελιζέ, ανάγκασε την γαλλική προεδρία να το επιβεβαιώσει.

Στις 5 Ιουλίου, την ημέρα που η Γαλλία απέτισε εθνικό φόρο τιμής στην Σιμόν Βέιλ, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του παρέθεσαν δείπνο στον πρώην πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί και στην σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι.

«Είναι ένα ιδιωτικό δείπνο, το οποίο περιλαμβάνεται σε μια σειρά συναντήσεων που ο αρχηγός του κράτους επιθυμεί να έχει με τους προκατόχους του. Οι συναντήσεις αυτές θα έχουν μη επίσημη μορφή», τόνισε το Μέγαρο των Ηλυσίων στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.



Η Le Figaro αναφέρει ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι συζήτησαν οι δύο άντρες στο δείπνο αλλά υποστηρίζει πως ο Εμμανουέλ Μακρόν διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Νικολά Σαρκοζί και από την ημέρα της εκλογής του επικοινωνεί μαζί του συχνά. Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο νέος Γάλλος πρόεδρος επιθυμεί να γνωρίσει τους προκατόχους του και γι' αυτό πρόκειται να καλέσει σε δείπνο στο Μέγαρο των Ηλυσίων και τον Φρανσουά Ολάντ.

Όπως αναφέρει το σατιρικό περιοδικό le Canard Enchaîné, ο Νικολά Σαρκοζί εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του ανθρώπους για τον Μακρόν: «Αν δεν κάνει τα λάθη που έκανα εγώ, θα πάει πολύ μακριά, τίποτα δεν θα μπορεί να τον σταματήσει».



protothema.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου