Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017

Γι αυτό ο κόσμος λατρεύει τον Κώστα Καραμανλή! Και όχι μόνο γι αυτό…



 

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, ως μέλος της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που διεξάγεται για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, αποκαλύπτει με βάση τα επίσημακατατεθειμένα στοιχεία από την ελληνική δικαιοσύνη και το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», πως ο Κώστας Καραμανλής όταν νοσηλεύθηκε η μητέρα του στο νοσοκομείο, δεν δέχθηκε καμία απολύτως έκπτωση και πέρα αυτού πλήρωσε και το τελευταίο ευρώ του κόστος για τα νοσήλια. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους «γαλαζοπράσινους» πρωθυπουργούς!

Το RPNtv.gr θυμίζει τις πρόσφατες εξευτελιστικές αποκαλύψεις για τον μπαταχτσή πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με τα απλήρωτα νοσήλια του ιδίου αλλά και της συζύγου του στο «Ερρίκος Ντυνάν», όπως και τα σκανδαλώδη ρουσφέτια των κ. Αντ. Σαμαρά και Δημ. Αβραμόπουλου, οι οποίοι εκτός των άλλων διόριζαν ακόμη και τις πεθερές τους!

Αναφερόμενος στο ήθος του Κώστα Καραμανλή, λοιπόν, ο κ. Νικολόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Antenna Radio» Πάτρας, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Γι’ αυτό τον αγαπάμε και για αυτό τον περιμένουμε να επιστρέψει στο πηδάλιο της χώρας, μπας και σωθούμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου