Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Ο Μπουτάρης επιστρατεύει Ορέστη Τσανγκ για να προωθήσει τον τουρισμόΧαμός στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τον... Ορέστη Τσανγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Θα έρχονται οι τουρίστες σύμφωνα με την αφαιρετική μέθοδο

Όπως μπορεί ο καθένας να κάνει πολιτική. Για τον Γιάννη Μπουτάρη αυτό σημαίνει επιστράτευση του Ορέστη Τσανγκ, ώστε να προωθηθεί ο τουρισμός στην περιοχή....


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά τα «κολλητηλίκια» με τον Ηλία Ψινάκη και τον Λάκη Γαβαλά, είπε να συνεχίσει… γκλαμουράτα, ζητώντας από τον παίκτη του Survivor να λάβει μέρος στα κοινά του δήμου. Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή του σε συνέντευξη Τύπου για τον τουρισμό και ειδικά για τον τουρισμό εκ Κίνας.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, με δημοτικούς συμβούλους να κάνουν λόγο για «καραγκιοζιλίκια» με έναν αντιδήμαρχο να απαντά πως πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο σπεύδοντας παράλληλα να συμπληρώσει πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι.

Επίθεση στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Γιώργος Αβαρλής, με αφορμή την παρουσία του παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ στη συνέντευξη Τύπου για τον Τουρισμό.
«Ποιος τον φώναξε στον πάνελ, δεν είναι ντροπή; Ποιον φωνάξατε έναν αιρετό, έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Για μένα είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβαρλής, προκαλώντας την αντίδραση της πρώην αντιδημάρχου Γιούλης Ρανέλλα, η οποία υπερασπίστηκε τον παίκτη, καθώς όπως ανέφερε είναι από την Τριανδρία.
«Μην αναφωνείτε κ. Ρανέλα, εάν είσαστε αυτού του επιπέδου, τι να σας πω, λυπάμαι πολύ», σημείωσε ο κ. Αβαρλής, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει από πού είναι ο κ. Τσανγκ. Κάλεσε τον κ. Πέγκα να τοποθετηθεί. «Εμένα φώναξε ο κ. Πέγκας, ε, όχι βέβαια. Ξεφτίλα, αλλά όταν ο δήμαρχος χαριεντίζεται με τους Ψινάκιδες και με Γαβαλά, ε τότε δικαιολογούνται όλα αυτά του κ. Πέγκα».
Λαμβάνοντας τον λόγο λίγο αργότερα η κ. Ρανέλλα σημείωσε ότι ο Ορέστης Τσανγκ είναι από την Τριανδρία. Για ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας, σημειώνοντας πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι. Σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία με τον Ορέστη Τσανγκ, ανέφερε όμως ότι η πόρτα του δήμου είναι ανοιχτή στον καθένα που θέλει να βοηθήσει. Αναφορικά με την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι παραβρέθηκε μόνος του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου