Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Όλο το παρασκήνιο πίσω από το αινιγματικό «αντίο» της Πόπης Τσαπανίδου





Την Παρασκευή 7 Ιουλίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της ενημερωτικής εκπομπής του STAR «Live U» με παρουσιάστρια τη Πόπη Τσαπανίδου.

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Θέλω να σας πω ότι περάσαμε 11 χρόνια μαζί και σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα....
από την καρδιά μου για όλη αυτή την υπέροχη παρέα που κάναμε τόσα χρόνια ο ένας στον άλλον. Εσείς σε μένα κι εγώ σε σας. Νομίζω ότι μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε εύκολες καταστάσεις, δύσκολες καταστάσεις… Κλείνει ένας ωραίος κύκλος στην εντεκαετία και πολύ σας ευχαριστώ! Μαζί ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες σε όποιο πόστο κι αν ήμουν Να είσαστε καλά, καλό καλοκαίρι και να μην ξεχνάτε ότι στο τέλος το καλό θα νικήσει! Γεια σας. Καλό καλοκαίρι».

Τι κρύβεται, όμως, πίσω από το αινιγματικό «αντίο»; Το σίγουρο είναι πως ό,τι ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής δεν ήταν τυχαίο!

Τα σενάρια

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του STAR εξετάζουν διάφορα σενάρια.

Το καλό σενάριο για την Πόπη θέλει τη δημοσιογράφο να «μετακομίζει» στην πιο… πρωινή ζώνη και ειδικότερα απέναντι από τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεκαθαριστεί εάν δεν ολοκληρωθεί η εθελούσια έξοδος που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κανάλι και η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ ώστε να δουν πόσες και ποιες θα είναι οι βάρδιες των εργαζομένων.

Το δεύτερο σενάριο θέλει την έμπειρη δημοσιογράφο να μη συνεχίζει τη συνεργασία της με το κανάλι και να τίθεται εκτός του δυναμικού τού, ενώ το τρίτο είναι το «Live U» να αντικαθίσταται από ψυχαγωγική εκπομπή.

Για το τρίτο σενάριο, μάλιστα, υπήρξαν σχετικές συζητήσεις και στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν όπου συζητούσε θερμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά οι υπεύθυνοι δεν το τόλμησαν και από ότι φάνηκε έχουν μετανιώσει.

Γι’ αυτό τον λόγο το συγκεκριμένο σενάριο ξαναέπεσε στο τραπέζι των συσκέψεων και έχουν κάνει ήδη συζητήσεις με ένα πολύ γνωστό κι αγαπημένο «δίδυμο» παρουσιαστών για να αναλάβουν την παρουσίαση της εκπομπής.

Η πλευρά του καναλιού υποστηρίζει ότι υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η Πόπη Τσαπανίδου είναι ένα πρόσωπο που θέλουν πολύ και είναι ιδιαίτερα αγαπητή τόσο στα στελέχη όσο και στο κοινό. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η συμπάθεια αυτή θα εξαργυρωθεί και με συνέχιση της συνεργασίας της με το κανάλι καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης προβλημάτισαν αρκετούς.

Πηγή: tv-24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου