Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Συναγερμός στις αρχές: Επιστολή με απειλές έφτασε στο σπίτι του προέδρου του ΣτΕ - Διαβάστε την (ΦΩΤΟ)



Αναστάτωση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από ύποπτο φάκελο που στάλθηκε προ μερικών ημερών στην κατοικία του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας κ Νίκου Σακελλαρίου κι ο οποίος διαπιστώθηκε αργότερα ότι περιείχε απειλητικό μήνυμα με σειρά στοιχείων για τις καθημερινές κινήσεις του. Ήδη έχει ζητηθεί η ενίσχυση των μέτρων φρούρησης του Προέδρου του Συμβουλίου.


Σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία ο φάκελος στάλθηκε, την προηγούμενη εβδομάδα, ταχυδρομικώς, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπήρχε αναφορά ονόματος αποστολέα. Εκείνο το διάστημα ο κ Σακελλαρίου απουσίαζε. Τον φάκελο φέρεται να παρέλαβαν αστυνομικοί και συνεργάτες του ανώτατου δικαστικού λειτουργού και τον ήλεγξαν σε συσκευή x-ray για εκρηκτικό μηχανισμό, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ενώ φαινόταν ωστόσο ότι το θέμα ήταν «λήξαν», ο κ Σακελλαρίου μόλις επέστρεψε προ τριών ημερών, άνοιξε τον φάκελο και διαπιστώθηκε ότι περιείχε απειλές για αιματηρή ενέργεια σε βάρος του.

Όπως ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ ο άγνωστος αποστολέας φέρεται να γνωρίζει κινήσεις από την προσωπική ζωή του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας.

Διαβάστε ένα μέρος της απειλητικής επιστολής που διέρρευσε:



crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου