Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Το τρίτο στεφάνι για τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή- Παντρεύτηκε στο Κολωνάκι





Το τρίτο στεφάνι έβαλε ο Μιχάλης Γουλανδρής! Ο γνωστός εφοπλιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του Νένα Παρασκευοπούλου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του!....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο Μιχάλης Γουλανδρής, έφτασε στην εκκλησία για να περιμένει την αγαπημένη του, αγκαλιά με το αγαπημένο του σκυλάκι και δεν το αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής.Ο εφοπλιστής χαρούμενος και συγκινημένος περίμενε την αγαπημένη του έξω από την εκκλησία. Εκείνη έφτασε πανέμορφη φορώντας νυφικό ξένου γνωστού οίκου.


Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και αμέσως μετά δόθηκε μια γαμήλια δεξίωση στο roof garden του διαμερίσματος του εφοπλιστή στην οδό Ηρώδου Αττικού. Ο έρωτας του εφοπλιστή με την αγαπημένη του ήταν κεραυνοβόλος. Γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια στο Ξυλόκαστρο όπου παραθέριζε εκείνος και η Νένα διατηρεί εξοχικό.



Ο εφοπλιστής το 2008, είχε παντρευτεί στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου