Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Ρουβίκωνας: Μετά την εισβολή στην ΤτΕ, επίθεση με βαριοπούλες στο δημαρχείο Ζωγράφου τα ξημερώματα




Το κτίριο ήδη από χθες είχε υποστεί βανδαλισμούς

 
Ανέλαβαν την ευθύνη για τη νέα καταδρομική επίθεση με ανάρτηση σε αντιεξουσιαστικό σάιτΚαταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα. Πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο ....
από την εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδας, τα μέλη της συλλογικότητας, ανενόχλητοι, όπως και χθες στην Τράπεζα, πήγαν στις έξι το πρωί στο δημαρχείο Ζωγράφου και έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.

Το κτήριο, ήδη από χθες είχε υποστεί βανδαλισμούς. Σε συγκέντρωση που έγινε στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου της εργαζόμενης στον Δήμο που έχασε την ζωή της λίγο πριν βγει για βάρδια άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του δημαρχείου. Επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο Ζωγράφου κατηγορώντας τον δήμο για τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου καθαριότητας.



















Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη – Βλάχου είπε πως οι ζημιές δεν είναι μεγάλες και ανέφερε πως «αν η επίθεση γινόταν μισή ώρα αργότερα, θα ήταν στο κτίριο οι υπάλληλοι και θα είχαμε πρόβλημα».

Αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου, με αφορμή τον θάνατο της υπαλλήλου καθαριότητας που έχασε τη ζωή της πηγαίνοντας να πιάσει βάρδια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου