Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Νέα "στέγη" για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Δείτε που "έκλεισε" για τη νέα σεζόν





Μετά το «διαζύγιο» με τον ALPHA που πρώτα γράψαμε στο Newsit υπήρχε έντονη φημολογία ότι την επόμενη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι στην ΕΡΤ. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα αυτά τα σενάρια φούντωσαν λόγω της επίσκεψης του ηθοποιού στο ραδιομέγαρο.....

Ωστόσο, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit μόνο ως… αστείο μπορούσα να δω την «είδηση» που ήθελε την εκπομπή «Στην υγειά μας» να επιστρέφει στην κρατική συχνότητα, γνωρίζοντας ότι για κάποιους, η στάση που κράτησε ο ηθοποιός στη διάρκεια του «μαύρου» τον έχει κάνει… persona non grata σε πολλούς «κατοίκους» του ραδιομεγάρου. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησα το «διαζύγιό» του με τον ALPHA ανέφερα ότι παράλληλα με την ΕΡΤ είχε ξεκινήσει επαφές και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και ιδιαίτερα με τον ΣΚΑΪ. Ε, λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το «προξενιό» προχώρησε και έτσι την επόμενη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα βγαίνει μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές, αλλά και οι δύο πλευρές, ο τηλεοπτικός σταθμός και η εταιρεία παραγωγής, τα έχουν βρει ακόμα και στο οικονομικό μέρος και έτσι απομένει μόνο η τυπική διαδικασία των υπογραφών ώστε την επόμενη σεζόν να βγάλει 36 επεισόδια της εκπομπής του από το σταθμό του Φαλήρου. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τίτλος της εκπομπής, αν δηλαδή κρατήσουν το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», αφού στελέχη του ΣΚΑΪ πιστεύουν ότι πρέπει η εκπομπή να κάνει ανανέωση… τουλάχιστον στον τίτλο της…!



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου