Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Αναστασιάδης: Κανονικά οι γεωτρήσεις στην ΑΟΖ




Δηλώσεις

Ερωτηθείς αν ασκούνται πιέσεις και εάν γίνονται σκέψεις για αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε πως «ούτε ασκούνται, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή»
Ούτε ασκούνται πιέσεις, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή... σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ερωτηθείς αν ασκούνται πιέσεις και εάν γίνονται σκέψεις για αναβολή σε ότι αφορά το πρόγραμμα γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε πως «ούτε ασκούνται, ούτε πρόκειται να υπάρξει αναβολή».

Διερωτήθηκε "τί σχέση έχουν οι ενεργειακοί σχεδιασμοί της Κυπριακής Δημοκρατίας με την ευθύνη της Τουρκίας που οδήγησε στο ναυάγιο. Θα μιλήσω τη Δευτέρα", σημείωσε.
Σε παρατήρηση πως η Τουρκία διατείνεται ότι έχει σχέδιο Β` για το Κυπριακό, και ερωτηθείς αν και η Ελληνική πλευρά έχει σχέδιο Β`, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επανέλαβε πως θα μιλήσει τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερώσει τη Δευτέρα το Εθνικό Συμβούλιο και ακολούθως τον κυπριακό λαό για όλα όσα έγιναν στο Κραν Μοντανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου