Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017

Θρίλερ με το έγκλημα στο Γέρακα: Το θύμα είναι πατέρας προφυλακισμένου για δολοφονία




Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του 


Ο 59χρονος είχε δεχθεί τέσσερις σφαίρες- Ο 23χρονος γιος του είναι στη φυλακή για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα πέρσι το Μάιο στην Πεντέλη.
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η εν ψυχρώ δολοφονία 59χρονου άνδρα....
στο Γέρακα, καθώς όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον πατέρα 23χρονου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από πέρσι το Μάιο για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, στην Πεντέλη.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με τη Σπάτων, στο Γέρακα και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είχε δεχθεί τέσσερις σφαίρες: δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα.



Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτες που εντόπισαν τον νεκρό άνδρα στο κεντρικότατο σημείο του Γέρακα και ο συναγερμός χτύπησε κόκκινο όταν διαπιστώθηκε η ταυτότητά του, αφού ο ίδιος δεν είχε ποτέ απασχολήσει τις αρχές, ωστόσο, άμεσα έγινε η σύνδεση με την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο γιος του.



Η αστυνομία έως αυτή τη στιγμή εξετάζει δύο βασικά σενάρια: Το πρώτο η δολοφονία του 59χρονου να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση για την οποία βαρύνεται ο γιος του, αλλά να σχετίζεται με διακίνηση ναρκωτικών, όπως και η δολοφονία Γαλαζούλα. Το δεύτερο σενάριο είναι αυτό της αντεκδίκησης, αλλά συγκεντρώνει εξαιρετικά μικρές πιθανότητες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου