Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Πως ονομάζει ο Μητσοτάκης το γάμο με τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ; Εξωστρέφεια! Απαντούμε: Αίσχος!




Η διαρροή του Μητσοτάκη για το γάμο της μεταλλαγμένης ΝΔ με τους υπόδικους και καταδικασμένους του ΠΑΣΟΚ για οικονομικά σκάνδαλα και για τη προδοσία της Ελλάδας μας. Με αυτούς που έριξαν τον Κώστα Καραμανλή και ξεπούλησαν την Ελλάδα στις Γερμανικές Τράπεζες! Διάβασε… και θα καταλάβεις:












Πάνω στο τρίπτυχο «εξωστρέφεια, διεύρυνση και άνοιγμα σε όλους τους πολίτες» έχει σχεδιαστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους επόμενους μήνες. Ιδιαίτερα μετά το φθινόπωρο που θα έχει ξεκινήσει η διαδικασία της τρίτης αξιολόγησης του τρίτου μνημονίου, στη ΝΔ εκτιμούν ότι τα προβλήματα θα διογκωθούν για την κυβέρνηση, η οποία έχει εγκλωβιστεί ήδη σε αδιέξοδο που η ίδια δημιούργησε με τις αντιθεσμικές τακτικές της.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να ισχυροποιήσει την παρουσία τα ΝΔ στην κοινωνία, ώστε στις εκλογές να πετύχει το στοίχημα της αυτοδυναμίας, θα συνεχίσει τις επαφές του με τους πολίτες, επισκεπτόμενος αυτή την Τρίτη και την Τετάρτη τη Λακωνία. Στόχος του, είναι όπως λέει να βάλει τη ΝΔ στο επίκεντρο του πολιτικού συστήματος, κινούμενος ενωτικά, προκειμένου οι πολίτες να συγκρίνουν τη δική του πολιτική συμπεριφορά με τη διχαστική λογική του κ. Τσίπρα.

«Διχαστικά μηνύματα, περιφρόνηση των πολιτών για παλιότερες επιλογές τους, λογικές ρεβανσισμού και παρωχημένη αλαζονεία δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία» σημείωσε στην πρόσφατη συνεδρίαση της γαλάζιας Πολιτικής Επιτροπής, στέλνοντας και τα σχετικά μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματός του και ειδικά σε όσους – κυρίως από την παλιά φρουρά- εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους με την τακτική της διεύρυνσης που εφαρμόζει από όταν ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ.

«Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του Κόμματος, κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει. Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, για να κάνουμε διάλογο και για ενώσουμε τους Έλληνες. Και δεν έχουμε δικαίωμα να απογοητεύσουμε κανέναν. Ούτε τους παραδοσιακούς μας υποστηρικτές, αλλά ούτε όσους αρχίζουν να προσβλέπουν σε εμάς. Και δεν θα τους απογοητεύσουμε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη εικόνα αυτής της στρατηγικής, είναι να μετατρέψει την αρνητική ψήφο των πολιτών προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σε θετική ψήφο για τη ΝΔ, προκειμένου μετά τις εκλογές να έχει δίπλα του την κοινωνία, στις μεταρρυθμίσεις που θέλει να εφαρμόσει για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβουν ξανά στο δρόμο δημιουργώντας προβλήματα, κάτι που κάνουν και τώρα στην ίδια τους την κυβέρνηση.

Ενδεικτικό τελευταίο παράδειγμα, οι δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου, που μόλις προχθές τάχθηκε υπέρ των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς, που ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε. «Όσοι νιώθετε αγωνία για το μέλλον σας και το μέλλον των οικογενειών σας. Όσοι υποφέρετε από τα βάρη που σας έχει φορτώσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όσοι ανησυχείτε για τον αυταρχισμό και την υποβάθμιση της Δημοκρατίας μας. Όσοι νοιώθετε εξαπατημένοι από μια αναξιόπιστη και ανίκανη Κυβέρνηση. Όλοι εσείς ελάτε μαζί μας», είναι το μήνυμα που θα στείλει ο κ. Μητσοτάκης σε όλους τους πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου