Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Άγρια επίθεση Πολάκη κατά Βορίδη-Γεωργιάδη


Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη βρέθηκαν δύο κορυφαία στελέχη...
της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βορίδης στη Βουλή τη Δευτέρα, με αφορμή την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας έγραψε στο Facebook: «Μάκη Βορίδη: η Αριστερά έχει δώσει αγώνα, αίμα και ψυχές για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εσένα σε όρισε ο αρχιχουντικός Γεώργιος Παπαδόπουλος αρχηγό της νεολαίας ΕΠΕΝ, όποτε χαμηλά το βλέμμα και σεμνά....».
Όσον αφορά στον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Πολάκης ανήρτησε βίντεο από ομιλία του στη Βουλή, στο οποίο ασκεί κριτική στο ΣτΕ και σημείωσε: «Άλλος μαχητής της ελευθερίας και της διάκρισης των εξουσιών!!! Ακούστε τι λέει για το ΣΤΕ το 2012 ο μαθητής του Πλεύρη που έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ. Για να δείτε την ψευτιά και την υποκρισία που κρύβουν οι σημερινές τους δηλώσεις περί άλωσης της Δικαιοσύνης από το ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΥΓ: Φανταστείτε να έλεγα εγώ ,αυτό που λέει ο Άδωνις στο τέλος του βίντεο :"πρέπει να καταλάβει το ΣΤΕ με άλλο τρόπο"!!! ,τι θα γράφανε βήμα-καθημερινή-Φλέμα και τι θα λέγανε τα τζαμπατζοβοθροκάναλα σταρ και Σκάι για Σοβιέτ ,Βιετκόνγκ, Κούβα, Β.Κορέα, Βενεζουέλα, Στάλιν, Άρη και Ζαχαριάδη....».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου