Σάββατο, Ιουλίου 22, 2017

Απαντούμε στους λάτρεις της θεωρίας του «ΤσιπροΚαραμανλισμού»



 


Δεν χρειάζονται συστάσεις για τους αυτούς που έκαναν καριέρα αναπτύσσοντας τη θεωρία της συγκυβέρνησης Καραμανλικών με τον Τσίπρα.
Είναι κυρίως οι περαστικοί και τυχοδιώκτες της κεντροδεξιάς παράταξης που για να ενισχύσουν το δικό τους καιροσκοπισμό έστησαν τη λάσπη κατά των Κώστα Καραμανλή, Προκόπη Παυλόπουλου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Έχουμε αναλύσει πολλάκις τις μεθοδεύσεις και τις σκοπιμότητες.

Επειδή όμως αυτό το βρόμικο παιχνίδι συνεχίζεται αμείωτο – εις βάρος της πατρίδας, προκειμένου να δικαιολογηθεί η μετάλλαξη της ΝΔ σε γιάφκα φίλων του Κώστα Σημίτη και του νεοφιλελευθερισμού, οφείλουμε να δώσουμε εκ νέου μία απάντηση στους λάτρεις της θεωρίας:

1. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο φυσικός ηγέτης της Κεντροδεξιάς Παράταξης και ως εκ τούτου η έννοια Καραμανλικός είναι δεμένη με την ιστορία και το λόγο ύπαρξης της ΝΔ. Δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο.

2. Αν ο Κώστας Καραμανλής ήθελε να αποκτήσει αξίωμα επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και να ενισχύσει τον Τσίπρα – όπως υπονοείται και κατηγορείται – θα μπορούσε να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

3. Ο Κώστας Καραμανλής ήταν πάντα στη ΝΔ. Ακόμη και όταν διαφωνούσε με τους Προέδρους – και αυτούς που προηγήθηκαν και αυτούς που τον διαδέχθηκαν. Δεν «διαμαρτυρήθηκε» ακόμη και όταν έβλεπε να κανιβαλίζεται η προσωπικότητά του και να μένει απροστάτευτος από τους καιροσκόπους εντός και εκτός της ΝΔ.

4. Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο εγγυητής της ενότητας της ΝΔ και της χώρας και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η ΝΔ αυτή της στιγμή παραμένει το μεγαλύτερο και ισχυρότερο κοινωνικά κόμμα. Χωρίς τον πατριωτισμό και την τιμιότητα του Κώστα Καραμανλή και των στελεχών που πρόσκεινται στην ιδεολογία της μετριοπάθειας, η ΝΔ (επί Σαμαρά και Μητσοτάκη) θα ήταν ένα τσούρμο ακραίων του 5%, θα ήταν μία αποτυχημένη Πολιτική Άνοιξη.

Ας προσέχουν αυτοί που διαρκώς θέλουν να κονταίνουν τον Κώστα Καραμανλή την ψυχή της Κεντροδεξιάς και τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό. Δεν ψηλώνουν. Αντιθέτως αποδεικνύουν αδιαλείπτως πως ο πρώην Πρωθυπουργός «έπεσε» γιατί υπερασπίσθηκε την πατρίδα του και δεν έσκυψε στον ξένο – μετέπειτα – οικονομικό κατακτητή.

ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου