Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Λύθηκε το μυστήριο: Δηλητηρίαση από μανιτάρια προκάλεσε τον θάνατο της Ρωσίδας στην Κρήτη
ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ

Σε δηλητηρίαση από μανιτάρια οφείλεται, όπως φαίνεται, ο μυστηριώδης θάνατος Ρωσίδας τουρίστριας στην Κρήτη αλλά και η πολυοργανική ανεπάρκεια του συζύγου της, ο οποίος νοσηλεύεται....

Το ζευγάρι είχε καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια πριν από αναχωρήσει από τη Ρωσία για την Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Μάλιστα, τα συμπτώματα καθυστερούν να εμφανιστούν 2-3 ημέρες σε αυτές τις περιπτώσεις, που είναι σπάνιες στη χώρα μας αλλά συχνές στη βόρεια Ευρώπη.Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο καθηγητής της τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση «έδειξε» και η κατάθεση της 14χρονης κόρης του ζευγαριού. Το κορίτσι και ο τρίχρονος αδελφός της, που δεν είχαν καταναλώσει τα μανιτάρια, είναι καλά στην υγεία τους έχουν επιστρέψει στο Καζάν της Ρωσίας.

Ο πατέρας τους νοσηλεύεται ακόμη στην εντατική και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η κατάστασή του θεωρείται μη αναστρέψιμη εξαιτίας της πολυοργανικής ανεπάρκειας που έχει υποστεί.

Η οικογένεια είχε φτάσει από τη Ρωσία στη Χερσόνησο της Κρήτης την προηγούμενη εβδομάδα. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά, ενώ ο 45χρονος σύζυγός της είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σε πολύ κακή κατάσταση.


Πηγή: Λύθηκε το μυστήριο: Δηλητηρίαση από μανιτάρια προκάλεσε τον θάνατο της Ρωσίδας στην Κρήτη | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου