Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Συμπόσιο στη Σπιναλόγκα διοργάνωσε ο Παπανδρέου





Το πρόσφατο ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη, δεν είχε μόνο πολιτικοοικονομικό ενδιαφέρον, αλλά και… οικογενειακό, καθώς απέναντί του εκτός από πλήθος κόσμου στεκόταν και η κόρη του, συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της, Χάρη.....

Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τα παιδιά του διατηρούνται ακόμα και τώρα που αυτά έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Κρήτη. Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος τελευταία πηγαινοέρχεται όλο και πιο συχνά στο νησί, επέλεξε για το 18ο Συμπόσιο της Σύμης ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, αφού αυτό πραγματοποιήθηκε στην Ελούντα, αλλά και στο νησάκι της Σπιναλόγκας.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου και πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιλογή της Κρήτης για την διεξαγωγή του Συμποσίου δεν ήταν τυχαία και αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της ιστορίας, του πολιτισμού της, στα διακεκριμένα ερευνητικά και πανεπιστημιακά της ιδρύματα, στα πλεονεκτήματα ανάπτυξης και στο ότι το νησί αποτελεί διεθνώς φιλόξενο, ποιοτικό και ασφαλή προορισμό.


Πέραν της εκδήλωσης, τα βλέμματα όσων γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις τράβηξε και η παρουσία του Χάρη Καπόγιαννη στο πλευρό της αγαπημένης του Μαργαρίτας. Η κόρη του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση του πατέρα της, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της.

Πηγή: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου