Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017

«Ψηφίζουν» camping για διακοπές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)




Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου με κατακόκκινο φόρεμα...

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ....στο camping της Νεολαίας του κόμματος στο Γιαννιτσοχώρι Ζαχάρως.

Υπουργοί της Κυβέρνησης και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, συμμετείχαν στην εκδήλωση – συζήτηση «ΣΥΡΙΖΑ και εξουσία: Στρατηγική, όρια και δυνατότητες αριστερής πολιτικής».




Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής υπ. Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, ο Σωτήρης Αλεξίου μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ κ.α.



Το Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2017 ξεκίνησε από την Πέμπτη 27 Ιουλίου και συνεχίζεται έως την Τετάρτη 2 Αυγούστου.



Το πρόγραμμα του camping

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε ξενάγηση στο Μουσείο Νίκου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα το πρωί και λαϊκό – ρεμπέτικο γλέντι το βράδυ.

Σήμερα , Δευτέρα, περιλαμβάνει συνάντηση και γνωριμία με ξένες αντιπροσωπείες της Αριστεράς από την Ευρώπη και τον κόσμο και συνελεύσεις Σπουδάζουσας, μαθητών και εργαζομένων

Την Τρίτη Workshop «Κατασκευάζοντας το συλλογικό, περνώντας από το εγώ στο εμείς.



Πρακτικές και βιωματικές προσεγγίσεις» που συντονίζει η Μαριώ Χαϊδοπούλου-Βρυχέα (Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο «Νίκος Πουλαντζάς»).



Πηγή φωτογραφιών: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου