Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Μελάνια Τραμπ, Μπριζίτ Μακρόν, μια τραγουδίστρια, μια επιχειρηματίας και μια ραδιοφωνική παραγωγός -Οι πιο έλεγκαντ Πρώτες Κυρίες της G20 [εικόνες]




ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...


Η Σύνοδος G20 διεξάγεται τις δύο τελευταίες ημέρες, εν μέσω άγριων διαδηλώσεων, στο Αμβούργο.


Οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων κρατών του κόσμου συνομιλούν για το Κλίμα και το Ελεύθερο Εμπόριο την ίδια ώρα που...
οι σύζυγοί τους, όλες τους (και όλοι, είναι εκεί και ο σύζυγος της Ανγκελα Μέρκελ), συμμετέχουν σε ξεχωριστά δείπνα και κάνουν ξεναγήσεις στη γερμανική πόλη.

Και μπορεί όντως φέτος να τραβά τα βλέμματα η Μελάνια Τραμπ, γιατί κάνει τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις αλλά και η Μπιζίτ Μακρόν για τις έλεγκαντ εμφανίσεις της, αλλά οι δύο σταρ Πρώτες Κυρίες δεν είναι χωρίς ανταγωνισμό... Η σύζυγος του Αργεντίνου Προέδρου, του Μεξικανού και του Καναδού πρωθυπουργού τις ανταγωνίζονται επάξια. Αλλά και μια... Πρώτη Κόρη, η Ιβάνκα Τραμπ, φυσικά, τραβά και εκείνη πολλά βλέμματα.
Τζουλιάνα Αγουάντα, Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Η Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αγουάντα, με καταγωγή από το Λίβανο και τη Συρία έχει ψηφισθεί ως η πιο σικάτη Πρώτη Κυρία το 2016. Εχει δυο παιδιά, ένα από τον προηγούμενο γάμο της και έναν με τον Αργεντίνο Πρόεδρο. Πριν παντρευτεί τον Μαουρίτσιο Μάκρι και παρατήσει τα πάντα, εργαζόταν στην επιχείρηση υφασμάτων του πατέρα της.

@AP@AP

@AP@AP
Σοφί Τριντό, Πρώτη Κυρία του Καναδά

Η Σόφι Τριντό πριν παντρευτεί τον καρδιοκατακτή πρωθυπουργό του Καναδά εργαζόταν ως ραδιοφωνική παραγωγός και είχε πάθος με τον ακτιβισμό... Σήμερα είναι η Πρώτη Κυρία του Καναδά...

@AP@AP

@AP@AP
Ανγκέλικα Ριβέρα, Πρώτη Κυρία του Μεξικό

Η Ανγκέλικα Ριβέρα, Πρώτη Κυρία του Μεξικό, παντρεμένη με τον Ενρίκε Πένα Νιέτο, είναι γνωστή για την προηγούμενη καριέρα της, πριν από αυτή της Πρώτης Κυρίας, ως τραγουδίστριας, μοντέλου και παρουσιάστριας της μεξικανικής τηλεόρασης. Οταν παντρεύτηκε τον Νιέτο είχε ήδη τρεις κόρες και μετά το γάμο τους, το 2010, παράτησε τα πάντα.

@AP

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image
Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, γεννημένη στη Σλοβενία, αναζήτησε την τύχη της στην Αμερική στο χόρο του μόντελινγκ και έπεσε πάνω στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ την παντρεύτηκε και απέκτησε μαζί της το πέμπτο του παιδί τον 10χρονο σήμερα Μπάρον.

@AP

@AP

@AP

@AP

@AP@AP
Μπριζίτ Μακρόν, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του νέου Γάλλου Προέδρου, πολλά χρόνια μεγαλύτερή του, υπήρξε καθηγήτριά του στο Λύκειο. Εκεί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, η Μπριζίτ παράτησε τον τότε σύζυγό της με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά και έζησε με τον Εμμουνουέλ Μακρόν. Παντρεύτηκαν το 2007.

@AP@AP

@AP
Ιβάνκα Τραμπ, Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ

Η προεδρία Τραμπ έχει πολλά παράξενα, ανάμεσά του και την εισαγωγή ενός νέου... θεσμού, αυτού της Πρώτης Κόρης. Η 35χρονη κόρη του Αμερικανού Προέδρου είναι σύμβουλός του και πολλές φορές εμφανίζεται... αντ' αυτού. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες, στο γεύμα των G20, κάποια στιγμή η Ιβάνκα εμφανίστηκε ανάμεσα στους ηγέτες, κατά τη διάρκεια του γεύματος! Ηταν η στιγμή που ο πατέρας της είχε σηκωθεί για μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Ινδό πρωθυπουργό και άφησε στο πόδι του την... κόρη του, κίνηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και σχολιάστηκε ποικιλλοτρόπως. Επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας και πάνω απ' όλα... δαιμόνια καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πατέρα της, να τον συμβουλεύει και όπως λένει πολλοί να κλείνει και κάποια κρίσιμα ντιλ. Και ναι μόνη της κατάφερε να εισαγάγει αυτό το νέο... θεσμό.

@AP

@AP

Το σταυροπόδι Ιβάνκα-Λαγκάρντ! Η Πρώτη Κόρη συμμετείχε σε φόρουμ για τις γυναίκες και βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με την επικεφαλής του ΔΝΤ.

© Getty Images / Ideal Image


Πηγή: Μελάνια Τραμπ, Μπριζίτ Μακρόν, μια τραγουδίστρια, μια επιχειρηματίας και μια ραδιοφωνική παραγωγός -Οι πιο έλεγκαντ Πρώτες Κυρίες της G20 [εικόνες] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου