Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Ολικη Ανατροπη! NΔ 28%-ΣΥΡΙΖΑ 28%! Sex bomb στο γραφείο του Βερναρδάκη


  

Η sexy γραμματέας του Υπουργού Επικρατείας γούρλωσε τα μάτια της 

Η sexy γραμματέας του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη είχε γουρλώσει τα μάτια της καθώς διάβαζε το μήνυμα που είχε προορισμό τον υπουργό. Το mail υπέγραφε πασίγνωστος δημοσκόπος και περιείχε μόνο καλά νέα για την κυβέρνηση Σύριζα και μάλιστα με επιστημονική τεκμηρίωση!


Εδωσε εντολή εκτύπωσης στον υπολογιστή της και σε κλάσματα δευτερολέπτου άνοιξε την αγκαλιά της και έκλεισε μέσα σ΄αυτή τον τυχερό υπουργό διαβάζοντάς του παράλληλα τα αποτελέσματα τουλάχιστο δύο εταιριών που συγκλίνουν. Σύμφωνα με αυτά εάν γινόταν εκλογές σήμερα η πρόθεση ψήφου θα είχε ως εξής:

ΝΔ 28%

Σύριζα 28%

ΚΚΕ 10%

Χρυσή Αυγή 8%

Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,5%

ΠΟΤΑΜΙ 3,2%

ΑΝΕΛ 3,4%

Ο Χριστόφορος με το θεληματικό πηγούνι περισσότερο συγκινήθηκε με την εισβολή της sexy γραμματέως του παρά με τα αποτελέσματα. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο Σύριζα θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν.

Ειδικά εάν έχει αντιπάλους σαν τον οξυδερκή Κικίλια ο οποίος δηλώνει ότι η διερεύνηση του σκανδάλου Καμμένου είναι πλέον πάνδημο (προφανώς ο ποιητής εννοεί τον Δήμο Πειραιά) αίτημα, ανεξάρτητο από κομματικές ταυτότητες και κανείς δεν πρόκειται να την σταματήσει».

Ε, ρε γλέντια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου