Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

Η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη στο Όλοι Μαζί Μπορούμε - Κατάμεστο το στάδιο στην συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου! [pics,vid]


Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, στο Καλλιμάρμαρο. Ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι φίλοι του έδωσαν μια μεγάλη συναυλία για έναν τεράστιο σκοπό, με χιλιάδες κόσμο να είναι εκεί για να προσφέρει. Η μεγάλη συναυλία... του ΣΚΑΪ και του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” έγινε με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και τα κατάφερε. Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα, «Του Νιόνιου οι κοινότητες φτιάχνουν άλλους γαλαξίες»!
Δεν ήταν μόνος, όμως, καθώς μαζί του είχε μερικούς από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Κωστή Μαραβέγια, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Πάνο Μουζουράκη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η εγκυμονούσα ανκορ-γουμαν του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη. Πλήθος από διάσημους Έλληνες έδωσαν το παρών, όπως η Μαρία Σολωμού, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου με την κόρη της, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Χρήστος Φερεντίνος κ.α.

Ο σκοπός αυτής της συναυλίας εκπληρώθηκε, καθώς συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Ταυτόχρονα, η συναυλία αυτή συμβόλιζε τη συνεισφορά του ελληνικού τραγουδιού στην ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.


Δες τις φωτογραφίες:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου