Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Ντου από «τουρίστριες» ελέγκτριες πριν τη συναυλία των Ρέμου-Ramazzotti



Από νωρίς άρχισαν τα όργανα  
Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Nammos στη Μύκονο - Υπολογίζεται ότι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους με βάρδιες τρία κλιμάκια της ΑΔΕ, ψάχνοντας για λαυράκια
Άρχισαν τα...
όργανα ενόψει της βραδινής συναυλίας που θα δώσουν ο Ιταλός Eros Ramazzotti και ο Αντώνης Ρέμος, στο κλαμπ Νάμμος της Μυκόνου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, κλιμάκιο της Αρχής Δημοσίων Εσόδων πραγματοποίησε έφοδο πριν από λίγη ώρα στο φημισμένο μπαρ-εστιατόριο του νησιού.

Κοπέλες της υπηρεσίας, ντυμένες σαν τουρίστριες με ελαφριά φουστανάκια παραλίας, εμφανίστηκαν μπροστά στα κεντρικά ταμεία του καταστήματος και ζήτησαν να ελέγξουν όλες τις αποδείξεις που είχαν κοπεί έως εκείνη την ώρα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι παρακολούθησαν για λίγη ώρα την κίνηση και ακολούθως απευθύνθηκαν στους υπευθύνους.

Υπολογίζεται ότι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους με βάρδιες τρία κλιμάκια της υπηρεσίας, ψάχνοντας για λαυράκια στο νησί, ιδιαίτερα δε στο γνωστό κλαμπ-εστιατόριο, όπου θα λάβει χώρα το μεγάλο καλλιτεχικό γεγονός για τους ξένους και Έλληνες σελέμπριτι.



Οι μεγάλες επιχειρήσεις στη Μύκονο παρουσιάζουν μεγάλα κέρδη, γεγονός προσοδοφόρο και για το κράτος, καθώς το ποσοστό που αναλογεί στα κρατικά ταμεία από τις εισπράξεις, είναι αρκετά υψηλό.

Η αποψινή συναυλία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών αποτελεί το μεγάλο event του νησιού για το φετινό καλοκαίρι και οι ετοιμασίες για την άρτια προετοιμασία του έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετά 24ωρα.

Δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities, ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών και έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς.



Η περιοχή έχει φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση κλέβει ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant.

Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα (sound check) με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό και βέβαια, να «ανταγωνιστεί» σε επιδόσεις τον καλό του φίλο και συνεργάτη -τη συγκεκριμένη βραδιά- Eros Rammazzotti.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου