Παρασκευή, Ιουλίου 14, 2017

«Ρεσιτάλ αγένειας»- Σπαλιάρας: Τον κάλεσαν σε εκπομπή και τον «στόλισαν» κανονικότατα #SurvivorGR





«Εκνευριστικό» και κουτσάλογο» χαρακτήρισαν τον «Σπαλ» οι συνεργάτες της Σκορδά- Ατάραχος ο παρουσιαστής και μοντέλο «απαντούσε» με αμήχανα χαμόγελα (BINTEO)

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και της τηλεοπτικής της παρέας ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, το πρωί της Παρασκευής. Πρόθεσή του μοντέλου....
και παρουσιαστή ήταν να μιλήσει για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, αρχικά στην ομάδα των «Διάσημων» και μετέπειτα στην ομάδα των «Μαχητών». «Ο κόσμος μέσα από το Survivor κατάλαβε τον χαρακτήρα μου», είπε ο «Σπαλ» στη Φαίη Σκορδά, στην αρχή της κουβέντας τους. «Ότι είσαι καλό παιδί», του είπε η παρουσιάστρια για να πάρει την απάντηση: «Ε μάλλον καλός θα είμαι! Ξέρω εγώ;».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ποζάρει μαζί με τη Φαίη Σκορδά


Ωστόσο, η συζήτηση μάλλον δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, Κώστας Τσούρος και Θέμης Γεωργαντάς , γελώντας, του είπαν ότι έβρισκαν τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι επιβίωσης «εκνευριστική». «Καλά εμένα θα μου τα έσπαγες τα νεύρα αν ήμασταν μαζί στο παιχνίδι», είπε ο Γεωργαντάς και πρόσθεσε ο Τσούρος: «Και εμένα φουλ...Το είχα πει και στον ''αέρα'' ότι αν ήμουν εκεί μπορεί και να πλακωνόμασταν».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τους απάντησε με αμήχανα χαμόγελα ενώ αρκέστηκε να πει: «Δεν σας μιλάω εσάς. Θα ασχοληθώ με τη Φαίη».



«Σε λέγαμε ''κουτσάλογο''»«Άρα να αποχωρήσουμε εμείς», του είπε η Σάσα Σταμάτη ενώ στη συνέχεια «έδωσε ρεσιτάλ αγένειας». Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Γιάννη Σπαλιάρα, ότι λόγω της χαμηλής απόδοσης του στα αγωνίσματα του «Survivor», τον χαρακτήριζαν «κουτσό άλογο» στις συσκέψεις. «Κουτσό άλογο σε λέγαμε στην πρωινή σύσκεψη. Δεν είναι κακό! Με αγάπη!», του είπε η Σάσα Σταμάτη.

«Σάσα! Η αγαπημένη μου!», της απάντησε ατάραχος ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η συζήτηση «εκτροχιάστηκε»Η «χαριστική βολή» ήρθε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που του ζήτησε να κάνει ένα σχόλιο για μία αποκάλυψη που είχε κάνει ο Γιώργος Χρανιώτης στην κάμερα του «Survivor». «Αισθάνθηκες να σε ζηλεύουν; Ακούσαμε ακόμη ότι είχαν πρόβλημα και για τον τρόπο που έκανες την ανάγκη σου», του είπε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης. Τότε η Φαίη Σκορδά και η Σάσα Σταμάτη ξέσπασαν σε γέλια. «Τι εννοείς βρε Στέφανε;», του είπε η Φαίη Σκορδά. Τότε τον λόγο πήρε και πάλι ο Κώστας Τσούρος: «Τον είχαμε δει να κατουράει δίπλα στην καλύβα!».

Η συζήτηση ξέφυγε όταν η Σάσα Σταμάτη ακούστηκε να λέει το ανεκδιήγητο: «Ακούσαμε ότι δεν έβαζε φύλλα πάνω από κ@κ@δ@κια!». Η Φαίη Σκορδά έχοντας χάσει εμφανώς τον έλεγχο της συζήτησης είπε: «Ωραία ας απαντήσει ο άνθρωπος! Ας μην μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες!».

«Γιατί Φαίη; Ισχύει ότι σε ζήλευαν και ότι έκανες την ανάγκη σου δίπλα στην καλύβα; Δεν είναι κακό», αντέδρασε η Σάσα Σταμάτη.

«Τι να απαντήσω τώρα; Για τις ζήλειες; Ή για την ανάγκη μου; Ή να τα ΄΄παντρέψω και τα δύο;», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας χωρίς να χάσει μέχρι την τελευταία στιγμή το χιούμορ του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου