Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

#SurvivorGR: "Χρυσές" δουλειές θα κάνουν οι παίκτες! Οι προτάσεις που δέχθηκαν




Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που αναμένεται να εκμεταλλευθεί τη δημοσιότητα. "Βροχή" είναι οι προτάσεις σε πολλούς παίκτες του ριάλιτι, για διαφημίσεις, εκπομπές και φωτογραφίσεις.....


Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι έφυγε με το έπαθλο των 100.000 ευρώ και, όπως όλα δείχνουν, θα εξαργυρώσει τη φήμη του με συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλη γαλακτοκομική εταιρία προσφέρει 230.000 € στον Ντάνο για να διαφημίσει γιαούρτια και παγωτά. Ακόμα, η εταιρεία RedBull προσφέρει 200.000 € στον Σκιαθίτη παίκτη, ώστε να διαφημίσει το full energy ποτό της, με ένα extreme διαφημιστικό, ακριβώς στα μέτρα του! Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, μεγάλη εταιρία αυτοκινήτων θέλει επίσης να «εκμεταλλευτεί» την επωνυμία του, προσφέροντάς του 20.000 € και αυτοκίνητο!

Από τους κερδισμένους είναι και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο είχε αρχίσει να ασχολείται με την παρουσίαση πριν από το παιχνίδι και, όπως όλα δείχνουν, θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα. Στελέχη από δύο μεγάλα κανάλια έχουν ήδη πλευρίσει τον Γιάννη, κάνοντάς του προτάσεις για τηλεπαιχνίδια και εκπομπές, ενώ μεγάλη είναι η ζήτηση που έχει και στις εταιρείες.

Τις μετοχές της να ανεβαίνουν, όμως, θα δει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητικογράφος είχε ήδη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Kick off» και στο επόμενο διάστημα θα ληφθούν αποφάσεις για το πώς θα την αξιοποιήσουν από εδώ και στο εξής.

Τη δική του εκπομπή φαίνεται ότι συζητά και ο Κώστας Κοκκινάκης. «Σήμερα που τον είδα, του πρότεινα να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Και δεν θα μαγειρεύει! Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρόγραμμα που αγγίζει τα όρια ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και το ριάλιτι… Τον ψήνω!», είχε πει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, με τον πολίστα να απαντά λίγο αργότερα: «Σκέφτομαι, ίσως… λίγο την πρόταση της Μαραγκουδάκη για να κάνω εκπομπή, όπως και στο “Survivor” δεν το σκέφτηκα καθόλου, μου περνούσε από το μυαλό και το έκανα τελικά, ίσως κι αυτό… Θα δω τι εκπομπή είναι. Οπως έλεγα ότι ποτέ στη ζωή μου δεν θα τραγουδήσω και το έκανα στο “Survivor”… Eδώ τραγούδησα μέσα στο παιχνίδι, με μεγάλη αποτυχία… Eντάξει, δεν μπορώ να ξεφτιλιστώ πολύ περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Στέλιο Χανταμπάκη, φήμες τον ήθελαν με δικό του πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ, κάτι που μάλλον θα γίνει από τη νέα σεζόν. Η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Στέλιος είχε φέρει εδώ πριν από το “Survivor” ένα πολύ ωραίο πράγμα, που έχει να κάνει και με μικρά παιδιά, ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ! Κι επειδή τον είχα γνωρίσει και μου άρεσε ως προσωπικότητα, του λέω πήγαινε τώρα στο παιχνίδι, αφού σε ζητούν από την Accun κι όταν γυρίσεις, θα το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Κι επειδή εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου, ο Στέλιος ετοιμάζεται να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, κι αν δεν βγει τον Ιούλιο, θα βγει σίγουρα τον Σεπτέμβριο».

Τα πάνω της πήρε μετά το «Survivor» και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι φωτογραφίσεις διαδέχονται η μία την άλλη, η δισκογραφική της δουλειά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ο κόσμος την αγάπησε για τον αυθεντικό της χαρακτήρα και οι εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησαν με τεράστια επιτυχία.

Βέβαια, και οι «Μαχητές» δεν πάνε πίσω. Πολλοί από αυτούς δεν σταματούν να εμφανίζονται σε εκπομπές, δίνοντας συνεντεύξεις. Ένας από αυτούς και ο Πάνος Αργιανίδης, που ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα νέο ρόλο, αυτόν του προπονητή σε «Survivor Camps». Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Πάνος είχε ανακοινώσει το νέο του εγχείρημα, γράφοντας: «Survival Camps! Γίνε Μαχητής και κατάκτησε την κορυφή αυτό το καλοκαίρι! #survivorgr #rugby stars #summer». H ιδέα στην οποία βασίζεται η λογική του camp είναι δικής του έμπνευσης και σαφώς άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συμμετοχή του στο reality.

Η πιο κερδισμένη, βέβαια, είναι η Ειρήνη Κολιδά. Η εκρηκτική personal trainer, που έφυγε νωρίς από το ριάλιτι λόγω του σοβαρού τραυματισμού της στο τροχαίο, έχει μεταμορφωθεί σε πραγματική celebrity. Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, κοσμικές εμφανίσεις, διαφημίσεις και σχέδια για συμμετοχές σε εκπομπές είναι μερικά μόνο από τα κατορθώματα της μετά το «Survivor» εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου