Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Γιάννης Σπαλιάρας:«Πέρασα πολύ δύσκολα στο #SurvivorGR. Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ»
Δείτε τα βίντεο

Ο Σπαλιάρας “αδειάζει” τους Διάσημους για τον Ντάνο! «Ήθελαν να τον διώξουν γιατί…»

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Πανόραμα, πολλές φορές πονούσε από την πείνα Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο Survivor εξομολογήθηκε σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γεγονός ότι οι Διάσημοι....
έχαναν από τους Μαχητές και δεν έτρωγαν πολύ είχε σαν αποτέλεσμα το μοντέλο να χάσει αρκετά κιλά.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε ότι αντιλήφθηκε πως η εικόνα του ήταν τρομακτική στο πάρτι της ένωσης και τόνισε ότι έκαιγε μυικό ιστό, αφού δεν είχε λίπος. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλές φορές έβλεπε θολά ενώ από την πείνα πονούσε. Τέλος, εξέπληξε άπαντες με τη δήλωσή του. «Πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ», εξομολογήθηκε ευθέως στην παρουσιάστρια.

Αναλυτικά για το βάρος που έχασε ανέφερε πως δεν ζυγίστηκε ποτέ, όμως πρέπει να έχασε περισσότερα από 20 κιλά!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως από την πείνα πολλές φορές δεν λειτουργούσε καλά η όραση και η ακοή του. «Στο συμβούλιο θόλωνε η όρασή μου και δεν μπορούσα να δω καλά τον Σάκη», εξήγησε στο Πανόραμα.

Δείτε το video:
Για την μετακίνησή του στους Μαχητές του Survivor μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όπως τόνισε ο ίδιος, οι συμπαίκτες του ήθελαν να τον στείλουν απέναντι και παράλληλα να διώξουν τον Ντάνο.

«Προφανώς και δεν ήμουν ο πιο αγαπημένος τους για να με διώξουν. Αγωνιστικά νομίζω ότι ήμουν μέτριος γενικά, οπότε δεν θα έδιωχναν κάποιον που ήταν καλός στα αγωνίσματα.

Νομίζω ότι ήθελαν να στείλουν εμένα στην άλλη ομάδα και τον Ντάνο να τον διώξουν γιατί είχαν δει ότι ο Ντάνος είναι πολύ καλός παίκτης, οπότε δεν συνέφερε να τον στείλουν πίσω στην παλιά του ομάδα. Θεωρούσα ότι θα ήμουν ή εγώ ή η Ειρήνη.

Στους Μαχητές ήταν πολύ καλύτερα απ’ ότι στους Διάσημους. Ήταν όλα πιο απλά. Οι Μαχητές ήταν πιο απλά παιδιά. Στους Διάσημους είχαμε τραγικές καταστάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας…
Πηγή: zappit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου