Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Θεοδωράκης για Καμμένο: Να πάψει να παίζει στο Twitter και να ασχοληθεί με αυτό που του έχει ανατεθεί




«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΨΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ»

«Οι κλεψιές δημοσίου χρήματος δεν παραγράφονται. Το Ποτάμι θα επιμείνει. Τα λεφτά που χάθηκαν στην άμυνα, στην υγεία και τις εργολαβίες δεν θα ξεχαστούν»....

Αυτό ξεκαθάρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real και το δημοσιογράφο Βασίλη Σκοuρή.

O επικεφαλής του Ποταμιού είπε πως «η μεγάλη αποτυχία όλων των πρωθυπουργών από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα είναι ότι δεν κατάφεραν να ελέγξουν τους παράγοντες και τους παραγοντίσκους που στο όνομα του κόμματος και της πατρίδας πλούτισαν εις βάρος της κοινωνίας».
«Ακόμα και σήμερα», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είπαν "όχι" στην άσκηση δίωξης του Παπαντωνίου. Μόνο το Ποτάμι ψήφισε "ναι"».

Στο ερώτημα αν το Ποτάμι θα συμπορευτεί με τη ΔΗ.ΣΥ. ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε πως «η λύση δεν βρίσκεται αριστερά – ούτε βέβαια δεξιά και αυτό που ο ίδιος επιθυμεί είναι μια προοδευτική επανάσταση» και έφερε το παράδειγμα του Εμανουέλ Μακρόν. «Έφτιαξε ένα κίνημα χωρίς βαρίδια, χωρίς εξαρτήσεις, χρησιμοποιεί ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, που τους ενώνουν οι λύσεις και όχι το παρελθόν» είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραδέχτηκε ότι τον προβληματίζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά αυτό δεν αποτελεί αιτία για να νερώσουν το κρασί τους οι Ποταμίσιοι.
«Αυτό που τους ένωσε ήταν ένα σύνθημα: να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Και ο στόχος τους παραμένει ένας: η σύγκρουση με τα κατεστημένα που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, με τις συντεχνίες και τα συμφέροντα» σημείωσε.

O Σταύρος Θεοδωράκης επιμένει πως για τον ίδιο σημασία έχει να μη χαθεί η διαφορετική πολιτική λύση του Ποταμιού και μόνο με αυτό το σκεπτικό συζητάει τις προτάσεις που γίνονται. Όπως διευκρινίζει «οι απαντήσεις θα δοθούν τη στιγμή που πρέπει».

Στο ερώτημα αν το Ποτάμι θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Νέα Δημοκρατία ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε πως δεν θα παζαρέψει καρέκλες και πως οποιαδήποτε συνεργασία θα γίνει με βάση τις λύσεις που έχει και μπορεί να δώσει το Ποτάμι γιατί «έχει και τους ανθρώπους για να το κάνει και τολμά να αγγίξει ιερές αγελάδες, όπως είναι οι κομματικοί εγκάθετοι στο δημόσιο τομέα που δεν κάνουν τη δουλειά τους. Αυτούς το Ποτάμι θα τους διώξει» είπε με απόλυτη σαφήνεια ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Για το θέμα του Πάνου Καμμένου και τη συνομιλία που είχε με ισοβίτη σε μια εν εξελίξει δικαστική υπόθεση, είπε πως «αυτά είναι πράγματα που δεν στέκουν σε μια δημοκρατική, ευρωπαϊκή χώρα» και κάλεσε τον υπουργό Άμυνας «να πάψει να παίζει στο τουίτερ και στο κινητό του και να ασχοληθεί με αυτό που του έχει ανατεθεί».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε αστείες θεωρίες τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και προέβλεψε ότι δεν θα γίνουν, όσο και αν κάποιοι στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θέλουν να κρατούν τον κόσμο σε προεκλογική επαναστατική γυμναστική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή: Θεοδωράκης για Καμμένο: Να πάψει να παίζει στο Twitter και να ασχοληθεί με αυτό που του έχει ανατεθεί | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου