Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

Ο Παυλόπουλος κρατά ανοιχτό το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων – Την αμετακίνητη θέση του την έχει διατυπώσει 16 φορές!

 

 

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν γαργάρα τις αποζημιώσεις της ναζιστικής θηριωδίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, με σταθερή φωνή και με πατριωτισμό διεκδικεί για λογαριασμό της χώρας μας την οικονομική και ηθική αποκατάσταση από το Γερμανικό κράτος που συνεχίζει να λεηλατεί την Ελλάδα με την ανοχή και συνεργασία κάποιων γνωστών ντόπιων…

Σε 170 δισ. ευρώ υπολογίζονται -κατ’ ελάχιστον- σήμερα οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι του Βερολίνου για την περίοδο της Κατοχής, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να έχει πάρει πάνω του την υπόθεση και να θέτει δημοσίως το θέμα, το οποίο το μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος του πολιτικού κόσμου δείχνει να έχει ξεχάσει.
Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς της Αθήνας, το ελάχιστο των ελληνικών απαιτήσεων έναντι της Γερμανίας είναι σήμερα περίπου 60 δισ. ευρώ από το κατοχικό δάνειο και 110 δισ. ευρώ λόγω των αποζημιώσεων, δηλαδή 170 δισ. ευρώ.

Θεωρείται, όμως, βέβαιο ότι -εφόσον το θέμα τεθεί επισήμως- θα απαιτηθεί ένας πιο εξειδικευμένος υπολογισμός, ο οποίος -όπως είναι φυσικό- θα πραγματοποιηθεί με την επιμέλεια των αρμόδιων ελληνικών κρατικών Αρχών.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews pavlopoulos-germanikes-apozhmiwseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου