Σάββατο, Αυγούστου 19, 2017

250 εργαζομενοι Oι Γερμανοί ιδιοκτήτες του Scorpios της Μυκόνου έχουν ακόμη και ψυχολόγους για το προσωπικό!

 


 

Η φήμη του απειλεί να επισκιάσει το Nammos αν δεν τόχει κάνει ήδη. Μιλάμε για τον απίστευτο Scorpio της Μυκόνου που έχει γίνει πόλος έλξης των πιο σπουδαίων celebrities του πλανήτη. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Scorpios είναι οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του οι οποίοι αποφάσισαν να πετύχουν και τα κατάφεραν με την μεθοδικότητα, την οργάνωση και την συστηματική δουλειά που χαρακτηρίζει τους Γερμανούς.



Σύμφωνα με τον αστικό μύθο είναι τόσο προσεκτικοί στις κινήσεις τους ώστε έχουν προσλάβει ακόμη και ψυχολόγους για το υπαλληλικό προσωπικό.

Οι ψυχολόγοι είναι διαρκώς σε επαφή με τους υπαλλήλους (250 άτομα προσωπικό) και εισηγούνται ακόμη και τις άδειες όταν κάποιος από τους εργαζόμενους κοντεύει να κλατάρει από την πολύ δουλειά που έχει το beach bar της Παράγκας.

Η γερμανική παρουσία είναι μια ελπίδα σε ένα νησί που έχει παραδωθεί σχεδόν ολοσχερώς σε Αραβες, Τούρκους και τουρισμό χαμηλής ποιότητας. Το νησί είναι τίγκα στον κόσμο οι οποίοι όμως δεν ξοδεύουν γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί μπατιροτουρίστες.

Ολοι φέτος παρατηρούν την κακή ποιότητα του κόσμου στο νησί-πριν καν γίνουν γνωστές οι πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου