Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2017

«Παγώνουν» το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ; (BINTEO)Τι άλλαξε στην σχέση των δύο σταρ

Δεύτερη ευκαιρία δίνει στον πατέρα των παιδιών της η Αντζελίνα, αφού όπως φαίνεται ο 53χρονος ηθοποιός απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ για χάρη της οικογένειάς του - Τι λένε φίλοι του ζευγαριού
«Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, αφού όπως φαίνεται η Τζολί αποφάσισε να δώσει στον πατέρα των παιδιών της ακόμα μια ευκαιρία. ...


Αυτό ισχυρίζονται φίλοι του ζευγαριού που μίλησαν στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly» και υποστηρίζουν πως αυτό που άλλαξε την γνώμη της ήταν το γεγονός πως ο Πιτ έκανε σκληρή προσπάθεια και απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως έκτοτε οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει σχεδόν καθόλου.

«Το διαζύγιο ακυρώθηκε. Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα το κάνουν ποτέ», είπε ένας από τους φίλους στο περιοδικό.

Η μεγάλη αλλαγή στην σχέση Τζολί - Πιτ, που ήταν πλέον πολεμική, ήταν η συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό GQ τον περασμένο Μάιο, όπου δήλωσε «καθαρός» από το αλκοόλ. Ένας φίλος της Τζολί ανέφερε στο Us Weekly ότι η δέσμευσή του να βελτιωθεί «άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή» της σταρ, που ήδη είχε παραδεχθεί ότι θα μπορούσε να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία εάν της έδειχνε πως είναι αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Μπραντ απεξαρτήθηκε για να προσπαθήσει και να την κερδίσει ξανά και ότι η κίνηση αυτή ήταν όλα όσα ζητούσε εκείνη εξαρχής. «Όλοι πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν πλέον έκπληξη εάν ανακοινώσουν ότι το ακυρώνουν και ότι προσπαθούν ξανά να τα βρουν», λέει.Πηγή που μίλησε στην DailyMail.com πάντως, εξηγεί πως «η διαδικασία του διαζυγίου έχει σημαντικά καθυστερήσει, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία αληθινή αλλαγή» και πως «το ζευγάρι τα πηγαίνει καλά για χάρη των παιδιών».

Στην συνέντευξή του στο GQ ο Μπραντ Πιτ είχε παραδεχτεί την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τα προβλήματα που του είχε δημιουργήσει σε σχέση με τα παιδιά του.

Οι δυο τους έχουν έξι παιδιά μαζί: Τον 15χρονο Μάντοξ, την 13χρονη Παξ, την 11χρονη Σάιλο, την 12χρονη Ζαχάρα και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, που είναι πλέον 9 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου