Κυριακή, Αυγούστου 20, 2017

Το σπίτι της Μυκόνου έγραψε η Ελένη Κόκκαλη στην Δούκισσα Νομικού




Το ζεύγος Κόκκαλη

Μιλάμε για πραγματική λατρεία της πεθεράς για τη νύφη. Η Ελένη Κόκκαλη περισσότερο προσέχει την Δούκισσα από τον γιο της τον Δημήτρη. Είναι τέτοια η αγάπη της Ελένης για την Δούκισσα που ακούγεται ότι αμέσως μετά το γάμο έγραψε στα παιδιά-τον Δημήτρη και τη Δούκισσα- το σπίτι... που βρίσκεται στον Αγιο Στέφανο της Μυκόνου. Η κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού παρότι μεγάλωσε στα πούπουλα δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα είχε τέτοια τύχη.

Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.

Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας

“Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης (εδώ απ΄όπου αποφοίτησε και ο Κώστας Καραμανλής, ο ατσίδας). Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της.”

Είναι φανατικός Ολυμπιακός και αυτοί που τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός.

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Από τότε είναι αχώριστοι. Η αγάπη τους μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο δυνάμωνε ώσπου τα δεσμά του γάμου τους ένωσαν για πάντα.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου