Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Πού και με ποιους κάνει διακοπές ο Λάκης Λαζόπουλος;
Στο αγαπημένο του νησί την Πάρο βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης κάνει χρόνια διακοπές εκεί, αφού στην περιοχή της Νάουσας έχει την εξοχική κατοικία του, που με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται για να απολαύσει... στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης όχι μόνο τα καλοκαίρια, αλλά όλο το χρόνο.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, εκεί υπάρχουν αγαπημένοι του φίλοι με τους οποίους κάνει καθημερινά παρέα, ενώ πολλές φορές μαζί του είναι και η κόρη του. Και μπορεί στην Αθήνα να μην τον βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις, καθώς είναι επιλογή του να δίνει το παρών μόνο σε πολύ σημαντικές περιστάσεις που αφορούν τη δουλειά του, στην Πάρο όμως, οι θαυμαστές του έχουν την χαρά να τον βλέπουν συχνά. Εκεί ο Λάκης νιώθει σαν το σπίτι του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τα βραδιά επιλέγει τα μπαρακια στη Νάουσα. Είναι πάντα ευδιάθετος και πολλές φορές εκφράζει την προτίμησή του σε διάφορα τραγούδια. Αυτές τις μέρες στο νησί παραθερίζει και η φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια ενώ αρχές Αυγούστου θα φτάσει στην Πάρο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 5 του μηνός. Είναι γνωστό πως οι τρεις τους κάνουν πολύ καλή παρέα και έχουν περάσει αρκετά καλοκαίρια στο αγαπημένο τους κυκλαδονήσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου