Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

ΠΑΣΟΚαρα ολέ! Τα στελέχη σου δεν σταματούν να μας συναρπάζουν!









«Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο Λαλιώτης, πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ , έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας τις αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου ο υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε πως «αυτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του ’81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα» σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Απάντηση από Οδ. Κωνσταντινόπουλο (καλός Μνημονιάκιας και αυτός)

Τα ανωτέρω προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Συγκεκριμένα ο κ Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο Facebook: «Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μάς είπε «συγκινημένος» ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί τού έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ουτε ενα γράμμα. Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ενα γράμμα απο την κόρη».

Ο κ. Κωνταντινόπουλος συνεχίζοντας στο ίδιος μήκος κύματος ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα! Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη (…) μην ψάχνει συνενόχους. Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη εχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές, Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».



Όλα αυτά για ξεκάρφωμα. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ… και το παλαιό ΠΑΣΟΚ αγωνίζεται για να επανέλθει στη μάσα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου