Πέμπτη, Αυγούστου 24, 2017

Η άχρηστη διαρροή της ημέρας: Μέτρο σύγκρισης για τους πολίτες η στάση Τσίπρα – Μητσοτάκη στις πυρκαγιές, λέει η ΝΔ

 

 
Εκεί στο Μοσχάτο, στο κόμμα λαϊκή αγορά, οι επικοινωνιολόγοι του Μνημονίου ασχολούνται με τις συγκρίσεις Τσίπρα – Μητσοτάκη. Δηλαδή συγκρίνουν το κακό με το κάκιστο. Αντί να κοιτάξουν να απαλλάξουν τους πολίτες από φόρους και κατασχέσεις, παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου και αγωνίζονται να κάνουν τη ΝΔ άλλο ένα μικρό κόμμα του Σημίτη!

Και τώρα η διαρροή για πιθήκους δια χειρός Τάκη Θεοδωρικάκου (συνεργάτη Σημίτη):

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν μεγάλο κομμάτι της χώρας – από την Ηλεία, τη Ζάκυνθο έως και την Αττική, από τον Κάλαμο έως το Καπανδρίτι – απέδειξαν, σύμφωνα με τα στελέχη της ΝΔ, για ακόμη μια φορά την αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί σημαντικά θέματα.

Όπως σημείωνε στο newpost.gr, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα ζήτημα γνωστό κάθε χρόνο, που έχει να κάνει με την καθημερινότητα των πολιτών, ανέδειξε, δυστυχώς, την ανεπάρκεια των κυβερνητικών στελεχών, την πρωτοφανή έλλειψη σχεδιασμού, αλλά και την ανικανότητα του ίδιου του πρωθυπουργού να συντονίσει το επιτελείο του.

Από την οδό Πειραιώς, ρωτούν και σήμερα που βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, που όπως υπενθυμίζουν ήταν εξαφανισμένος για τέσσερις ημέρες, χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας, εμφανίστηκε για τέσσερις ώρες πετώντας πάνω από τα καμμένα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε ξανά. Τα γαλάζια στελέχη επεσήμαιναν, τόσο την άγνοια του πρωθυπουργού για την αξία του δασικού πλούτου των 29.120 στρεμμάτων (και όχι 15.000 όπως ισχυρίστηκε) που έγιναν στάχτη εν τη απουσία του, αλλά και την αδιαφορία για τις περιουσίες των πολιτών που καταστράφηκαν ενώ ο ίδιος επέλεγε να συντονίζει μέσω twitter τους επιτελείς του.

Απέναντι στη στάση αυτή του κ. Τσίπρα, από το γαλάζιο επιτελείο υπενθύμιζαν το τι έπραξε ο κ. Μητσοτάκης: «επέδειξε σοβαρότητα, αποφεύγοντας επικοινωνιακά παιχνίδια και ρεαλισμό, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για τη χάραξη εθνικής στρατηγικής στο ζήτημα της προστασίας των δασών και της αντιμετώπισης αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον», έλεγαν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ επέλεξε συνειδητά να μην παρασυρθεί σε παιχνίδια εντυπώσεων αλλά να διατυπώσει με σαφήνεια τις θέσεις του κοιτώντας πάντοτε μπροστά, στο αύριο της Ελλάδας.

Ο κ. Μητσοτάκης πέρα από τις 6 προτάσεις που παρουσίασε, μιλώντας για την ανάγκη εθνικής στρατηγικής στην πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία, υπογράμμισε επίσης ότι «η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Ακραία καιρικά φαινόμενα και μεγάλες πυρκαγιές θα αντιμετωπίσουμε κι άλλες τα επόμενα χρόνια.

Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα. Η πρόληψη είναι σαφώς προτιμότερη και έχει μικρότερο κόστος από την κατάσβεση και την αποκατάσταση. Αυτονοήτως αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας».
Έλεος εκεί στο Μοσχάτο με την επικοινωνία για μαϊμούδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου