Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

Ο συγκινητικός επικήδειος λόγος του Λυκουρέζου- Απαρηγόρητη η μικρή Ζένια





Ο συγκινητικός επικήδειος λόγος του Λυκουρέζου: «Πάντα με συγχωρούσες…»

Πλήθος κόσμου έσπευσε να πει το τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη το μεσημέρι της Τρίτης. Ο σύζυγος τα παιδιά και η εγγονή της αγαπημένης ηθοποιού αποτέλεσαν τις πιο τραγικές φιγούρες μην μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι η Ζωίτσα τους, δεν είναι πια κοντά τους. ...


Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αποτέλεσε ο επικήδειος λόγος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου προς τη γυναίκα της ζωής του που έμελε να αποχωριστεί τόσα ξαφνικά και απροσδόκητα…

«Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν "αγγέλους δεν προσέχουν. Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζι μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ' ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».


Απαρηγόρητη η μικρή Ζένια στην κηδεία της γιαγιάς της (Photos)


Το «ύστατο χαίρε» έσπευσαν να πουν το μεσημέρι της Τρίτης οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς στη Ζωή Λάσκαρη. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, ενώ η ταφή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Μια από τις πιο τραγικές φιγούρες στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη ήταν η μικρή Ζένια που κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας ξέσπασε πολλές φορές σε λυγμούς, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη της γιαγιά δεν είναι πια κοντά της. Η Ζένια είναι η κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου και του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου και είχε μια σχέση λατρείας με τη Ζωή Λάσκαρη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου