Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

Δεν «ψήθηκε» ο Κωνσταντινόπουλος για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ





«Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη»

Δεν του πολυάρεσαν του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου οι δηλώσεις Κουρουμπλή για κοινό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ....

Συγκεκριμένα ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε στο Facebook: «Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μάς είπε «συγκινημένος» ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5 δις μέτρα γιατί τού έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα…

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη…


Ο κ. Τσίπρας τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ωςδούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη (…) μην ψάχνει συνενόχους (σ.σ. ο Π. Κουρουμπλής).

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη εχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές, Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».
Odysseas Konstantinopoulos
πριν από 3 ώρες
Ο κ Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή κ με τρεμάμενη φωνή μας ειπε "συγκινημένος"οτι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί του έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ουτε ενα γράμμα..
Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ενα γράμμα απο την κόρη ...
Ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ & τον κρατά στην υπουργική καρέ...
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου