Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Κόντρα στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ στους Σαμαράδες, στους Μητσοτάκηδες και στους ξένους νταβατζήδες: Ενοχή Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, πρότεινε ο εισαγγελέας

 
 
Δικαίωση (μικρή) για την Ελλάδα! Δικαίωση (έστω και μικρή) για το σκάνδαλο που βύθισε την Ελλάδα στο σκοτάδι. Επάνω σε αυτό το σκάνδαλο (και σε άλλα πολλά) κανιβαλίστηκε και ο Κώστας Καραμανλής! Το κυριότερο όμως ξεπουλήθηκε η πατρίδα μας στις Γερμανικές Τράπεζες!

Την ενοχή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθησιν, πρότεινε ο Εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

Ειδικότερα, ο εισαγγελέας επεσήμανε ότι εκείνη την εποχή είχε έντονη ανάγκη να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ και ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να ακούει τις απόψεις τους.

Ως προς το θέμα της παράλληλης διατήρησης της θέσης του Ανδρέα Γεωργίου και στο ΔΝΤ ο εισαγγελέας επεσήμανε ενδεικτικά: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται» και έθεσε το ερώτημα εάν ο κύριος Γεωργίου θα είχε επιλεγεί για τη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, εάν είχε αποκαλύψει την παραμονή του και στο ΔΝΤ για διάστημα μερικών μηνών.

Στο τέλος της εισαγγελικής πρότασης πολίτες από το ακροατήριο χειροκροτώντας φώναζαν «Ζήτω η Ελλάς».

Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο το πρωί προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του. Στο μεταξύ κατά την ακροαματική διαδικασία ο πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε τη 48ωρη κράτηση μίας εκ των πολιτών που παρακολουθούσαν τη δίκη και είχαν παρέμβει φωνασκώντας διακόπτοντας τη διαδικασία.

Ο πρόεδρος τόνισε: «Δεν είμαστε εδώ σε πολιτική συγκεντρωση, δεν κάνουμε σόου. Αν θέλετε να εκτονώσετε τα συναισθήματά σας να πάτε αλλού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου