Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017

Πανηγυρικό άδειασμα του Καραμανλικού Κακλαμάνη στον Μητσοτάκη: δεν χρειαζόμαστε τα ορφανά του Σημίτη για την αυτοδυναμία!


 









Οι Θεοδωρικάκοι και τα άλλα τοξικά δεκανίκια του Σημίτη έχουν πρόβλημα… με τον Κακλαμάνη

Αντίθετος στο ενδεχόμενο διεύρυνσης της Ν.Δ. με στελέχη των κυβερνήσεων Σημίτη δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα και κληθείς να σχολιάσει τα ανοίγματα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το ΠΑΣΟΚ, εκφράζει την απορία:

«Εχετε ακούσει κανένα από αυτά, που κάποιοι αποκαλούν “ορφανά του κ. Σημίτη”, να εκφράζει την επιθυμία να στοιχηθεί με τη Ν.Δ.; Εγώ δεν ξέρω κάποιο. Το αντίθετο, θα έλεγα. Τα περισσότερα από αυτά τα “ορφανά” υβρίζουν την παράταξή μας και μας κουνούν το δάχτυλο για τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αφού ανήκουν στο κόμμα που άνοιξε τον δρόμο για τα Μνημόνια» σημειώνει. Οπως εξηγεί, προτιμά η διεύρυνση του κόμματος να γίνει προς τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς, όπου «βρέθηκαν περίπου 1.000.000 ψηφοφόροι μας από το 2009 και παραμένουν ακόμη». «Οι μισοί να επιστρέψουν πίσω, δεν χρειαζόμαστε ούτε δεκανίκια ούτε “ορφανά” για να φτάσουμε στην αυτοδυναμία» εκτιμά.

Την ίδια ώρα επισήμως το ΠΑΣΟΚ επιμένει προκλητικά να επιτίθεται στη διακυβέρνηση Καραμανλή. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ. λειτουργούν ως σφουγγαρίστρα των ευθυνών της περιόδου 2004-2009, που οδήγησε την οικονομία της χώρας στα όριά της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του κόμματος Παύλος Χρηστίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου