Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Ξεφτιλίζει όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, η Eυρωπαϊκή Επιτροπή με την ανακοίνωση της για τη καταδίκη Γεωργίου.Ξεφτιλίζει όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας, η Eυρωπαϊκή Επιτροπή με την ανακοίνωση της για τη καταδίκη Γεωργίου.

Κληθείσα να σχολιάσει την καταδικαστική απόφαση ....του Δικαστηρίου για τον Α. Γεωργίου, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, απάντησε: «Κατανοούμε ότι η σημερινή απόφαση είναι ανοικτή για προσφυγή για νομικούς λόγους ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ελλάδος. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και την ακρίβεια των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο 2010-2015 και μετά».
«Η ανεξαρτησία των στατιστικών υπηρεσιών στα κράτη -μέλη μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προστατεύεται από το δίκαιο της ΕΕ. Λαμβάνουμε υπόψη τη σημερινή ειδική απόφαση, η οποία παρατηρούμε ότι δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση σε προηγούμενη διαδικασία», σημείωσε η Α. Μπράιτχαρτ.

Με λίγα λόγια, δεν υπολογίζουμε εμείς τις δικαστικές σας αποφάσεις,αφού πήραμε αυτό που θέλαμε.
Ο Γεωργίου προστατεύεται από εμάς και εμείς είμαστε πάνω από τη Δικαιοσύνη σας.

Και βεβαίως όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έβγαλαν άχνα οι Τσιπροκαμμένοι ψευτοεπαναστάτες, ούτε βεβαίως και απ΄τη πλευρά του Κυριάκου που προφανώς θα βλέπει ως πολύ λογική την τοποθέτηση της Ανίκα Μπράιτχαρτ.


Τόσο προδότες, τόσο λίγοι, τόσο ξεφτιλισμένοι, όλοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου