Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017

Europa League: Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή κέρδισε 3-1 την Εστερσουντ και έχει το... πάνω χέρι



ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
Η Εστερσουντ έβαλε... δύσκολα στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά η Τούμπα ήταν καθοριστική και έδωσε τη νίκη με 3-1 στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League....

Στο 21' ο Μπρούα έκανε το 0-1 με πέναλτι, αλλά ο Μάτος ισοφάρισε γρήγορα στο 38' για το 1-1. Από εκεί και πέρα, μίλησε ο Πρίγιοβιτς... Στο 77' και με πέναλτι στο 88' έβαλε 2 γκολ και έδωσε στον ΠΑΟΚ την νίκη με 3-1, μαζί και ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους.

Περίπου 20.000 οπαδοί των γηπεδούχων χειροκρότησαν στο φινάλε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που στο ντεμπούτο του πιστώνεται ένα πολύ καλό κοουτσάρισμα στη διάρκεια του αγώνα.

Πάντως, στη ρεβάνς της Σουηδίας θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να δώσει ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο αγώνας να γίνει σε συνθετικό τάπητα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοβ (63΄Πέλκας), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (74΄Ενρίκε), Μακ (81΄Αθανασιάδης) , Κάμπος, Πρίγιοβιτς.

Έστερσουντς (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Μουκίμπι (72' Μπέργκβιστ), Παπαγιαννόπουλος, Πέτερσον, Γουίντγκρεν, Μενσά, Νουρί, Μπασιρού, Σεμά (71΄Γκέρο), Γκόντος (81΄Μπέργκστρεμ), Άιες.

Γκολ: 37' Μάτος, 77΄, 88' (πεν) Πρίγιοβιτς / 21΄Νούρι (πεν)



Πηγή: Europa League: Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή κέρδισε 3-1 την Εστερσουντ και έχει το... πάνω χέρι [βίντεο] | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου