Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

H Νταϊάνα δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τo αγαπημένο της ... sex toy





Το απίστευτο χιούμορ της πριγκίπισσας Νταϊάνας αποκαλύπτει πρώην σωματοφύλακάς της, ο οποίος αναφέρεται στη σχέση της με τα sex toys....

Στο βιβλίο του ο Ken Wharfe αναφέρεται σε όσα συνέβησαν, στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 1992, όταν η Νταϊάνα αγόρασε έναν δονητή που έγινε γνωστός ως "Le Gadget" και τον οποίο φέρεται να μην αποχωριζόταν ποτέ όταν ταξίδευε στο εξωτερικό.

Μια φορά μάλιστα που το ξέχασε στο Kensington Palace, ζήτησε και της τον έστειλαν σε διπλωματική τσάντα στη βρετανική πρεσβεία.

"Μια καλά φυλαγμένη ιστορία ξεκινά από το πρωινό που η πριγκίπισσα Νταϊάνα αγόρασε το sex toy", γράφει στο βιβλίο ο Wharfe. Εξηγεί πως έπεισε τη Sarah McCorquodale να κρύψει τον δονητή στην τσάντα της Νταϊάνα.

Η μυστική μασκότ

"Η πριγκίπισσα το ανακάλυψε όταν άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της μεταξύ συναντήσεων με τον Γάλλο πρόεδρο Jacques Chirac και τον Paul McCartney. Αντί να προσβληθεί, το βρήκε πολύ αστείο και από τότε το "Le Gaget" έγινε η μυστική μασκότ σε όλα της τις βασιλικές επισκέψεις στο εξωτερικό.

Ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρει μάλιστα πως δεν αποχωριζόταν το δονητή της. "Ελπίζω να έχεις τον "Le Gaget" Ken. Ξέρεις ότι όλα θα πάνε στραβά χωρίς αυτό", θυμάται να του είπε τότε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ταξίδι τους προς το Νεπάλ. Ο σωματοφύλακάς της αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως είχε ξεχάσει τον δονητή στο Kensington Palace. Τηλεφώνησαν τότε σε έναν γραμματέα ο οποίος τους έστειλε τον δονητή με διπλωματικό σάκο στη βρετανική πρεσβεία στο Νεπάλ.

Ο δονητής έφτασε σε σφραγισμένο πακέτο και παραδόθηκε σε ασημένιο δίσκο στον βασιλιά του Νεπάλ κατά τη διάρκεια δεξίωσης Τύπου. Αλλά το πακέτο παραδόθηκε σε άνθρωπο της Νταϊάνα που αποφάσισε να το ανοίξει μπροστά σε όλους τους καλεσμένους.

"Ακολούθησε νεκρική σιγή. Τότε η πριγκίπισσα είπε "αυτό πρέπει να είναι δικό μου" και άρχισε να γελά. Ο βοηθός της έβαλε διακριτικά τον δονητή στην τσέπη του και οι αξιωματούχοι της πρεσβείας δεν έκαναν κανένα σχόλιο".

Πηγή: Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου