Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2017

Τρόμος στη Βαρκελώνη. Live εικόνα




Συναγερμός στη Βαρκελώνη, φορτηγάκι έπεσε πάνω σε δεκάδες ανθρώπους στο κέντρο της πόλης στην Placa Catalunya, όπως μεταδίδει το Reuters....


Οι πληροφορίες αναφέρουν για επτά νεκρούς, και τουλάχιστον 20 τραυματίες αναμεσά τους και παιδιά. Πολλοί ποδοπατήθηκαν στην προσπάθεια να φύγουν. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις πέντε η ώρα σε μία πολυσύχναστη πλατεία

Ένα λευκό βαν έπεσε πάνω σε πεζούς. Πανικός και τραυματίες αιμόφυτροι στα πεζοδρόμια

Τρομοκρατικό χτύπημα χαρακτηρίζουντο περιστατικό οι αρχές. Ένοπλοι εισέβαλαν σε τουρκικό εστιατόριο και πιθανόν κρατά ομήρους. Ακόμη δεν είναι διασταυρωμένο αν πρόκειται για τους δράστες του βαν.

Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το συμβάν και έκανε γνωστό μέσω Twitter ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Η ισπανική αστυνομία επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι το περιστατικό με το φορτηγάκι που έπεσε πάνω σε πεζούς στη Βαρκελώνη είναι "τρομοκρατική ενέργεια".

«Σφοδρή σύγκρουση στη Ράμπλας της Βαρκελώνης, όταν ένα πρόσωπο που οδηγούσε ένα βανάκι έπεσε πάνω σε ανθρώπους, πολλοί τραυματίες» επισήμανε η υπηρεσία επικοινωνίας της αστυνομίας της Καταλονίας.σχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πολλά ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός του οχήματος διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται από τις αρχές, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών με ανάρτηση στο Twitter αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό στην La Rambla, προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ ζήτησαν να κλείσουν το μετρό και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί κοντά στην περιοχή του περιστατικού.

Ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν ε εστιατόριο στην Βαρκελώνη μετά το φορτηγάκι που έπεσε πάνω σε πλήθος στην μεγάλο πεζόδρομο της La Rambla, παρασύροντας στο πέρασμά του δεκάδες ανθρώπους αναφέρει το Reuters.

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο


Δείτε ζωντανή εικόνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου