Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

Βίντεο-ντοκουμέντο: «Βολίδα» το αυτοκίνητο που σκότωσε τους δύο φοιτητές στην Κρήτη (Video)





Βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το τραγικό δυστύχημα που έγινε στα Κουνουπιδιανά, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 17 Αυγούστου παρουσίασε ο ιστοχώρος kriti24.gr.....

Πρόκειται για ένα video από εξωτερική κάμερα ασφαλείας, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχουν στη διάθεσή τους από την πρώτη στιγμή και οι Αστυνομικές Αρχές. Η ώρα όπως φαίνεται στην εικόνα είναι 06:23 τα ξημερώματα.

Στο video φαίνεται αρχικά ένα αυτοκίνητο να περνά με χαμηλή σχετικά ταχύτητα και στη συνέχεια στιγμές αργότερα, το όχημα του 20χρονου από τη Γεωργία να περνά με ταχύτητα, λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω, τους δύο νέους που είχαν βγει βόλτα με το σκυλί τους.
Στο ίδιο video, φαίνονται τρία άτομα που κάθονται και συζητούν έξω από το κατάστημα που βρίσκεται η κάμερα, τα οποία και τρέχουν προς το σημείο του δυστυχήματος, μόλις αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί.

Yπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Γεωργιανός τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του χωρίς να οριστεί καν εγγύηση.

Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε - μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία της υπόθεσης και να οριστεί τακτική δικάσιμος- είναι η υποχρέωση της εμφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά κάθε δίμηνο.

Ο 20χρονος κατείχε άδεια ικανότητας οδηγού η οποία όμως είχε ισχύ μόνο για την πατρίδα του και όχι για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρέπει να οδηγεί.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας Χανίων είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για διατάραξη ειρήνης συγκοινωνιών.

(πηγή: kriti24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου